Υποστήριξη Επεκτάσεων & Θεμάτων
#5221 από Vasiliki T.
25 Απρ 2018, 10:15
Καλημέρα σας, χρησιμοποιώ την έκδοση 3.0.2.0 του Opencart. Βρίσκομαι ακόμα στην δημιουργία του eshop μου τοπικά! Ξαφνικά εκεί που δημιουργούσα τις κατηγορίες παρατηρώ να έχουν εξαφανιστεί κάποια html περιεχόμενα στο front desk μου.. πηγαίνοντας στις επεκτάσεις βλέπω ότι το module ""Περιεχόμενο html" είναι απενεργοποιημένο και ενώ μπαίνω στην κάθε επέκταση με σκοπό να την ενεργοποιήσω βλέπω ότι είναι κενή, δεν έχει ούτε τίτλο ούτε περιεχόμενο ενώ εξωτερικά φαίνεται.. Τι μπορεί να συνέβει; Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να δημιουργώ κατηγορίες, όπου κι εκεί κάποιες φορές που εξαφανίζει κατηγορίες... Να υποθέσω ότι είναι σφάλματα της έκδοσης που χρησιμοποιώ ή να αρχίσω να πιστεύω σε φαντάσματα; Να αναφέρω ότι ακόμα κι επαναφορά που κάνω σε παλαιότερο αρχείο Backup πάλι δεν ενεργοποιούνται τα html περιεχόμενα!
#5263 από Κώστας
16 Μαΐ 2018, 12:52
Χρησιμοποιώ opencart εδώ και 3 χρόνια τώρα και πραγματικά δεν έχω δει χειρότερη έκδοση από την 3.0.2.0. Προσπάθησα να φτιάξω ένα test κατάστημα για να την δοκιμάσω και έβγαζε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο συμπεριλαμβανομένου και αυτού που αναφέρεις.

Κατά την γνώμη μου "είναι νωρίς αν και νωρίς δεν το λες" θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει stable θα σου πρότεινα να κατέβεις στην έκδοση 2 προς το παρόν. Καλές εκδόσεις κατά την γνώμη μου είναι η 2.1.0.2 ή 2.2 μιας και υποστηρίζουν τα περισσότερα extension και είναι stable μέχρι 10.000 προϊόντα που έχω δοκιμάσει εγώ!

Απλά να ξέρεις ότι αν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις στο μέλλον σε έκδοση 3 είναι αρκετά δύσκολο και πιθανόν να σου κοστίσει λεφτά αν δεν έχεις εμπειρία με την διαδικασία.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες