Αναφορές Bugs
#5163 από Andri T
21 Φεβ 2018, 19:14
Γεια σας, μόλις χτες εγκατέστησα στο eshop μου SSL. Στον έλεγχο που έκανα αργότερα αν δείχνουν όλα όπως πριν, πρόσεξα ότι όταν μπήκα από κινητό, όπου υπήρχαν εικονίδια πχ τηλέφωνο, ματάκι, καρδιά, γραμμές του μενού, τώρα εμφανίζονται κινέζικα σύμβολα. Από ένα κινητό που μπήκα εμφανίζονται απευθείας τα κινέζικα, από άλλο κινητό εμφανίζονται τα σωστά σύμβολα και σε δευτερόλεπτα φεύγουν και εμφανίζονται τα κινέζικα. Θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω στον πίνακα διαχείρισης, το πεδίο που μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια στο κινητό. Από λάπτοπ είναι εντάξει. Ευχαριστώ
#5164 από Opencart-Hellas
21 Φεβ 2018, 21:14
Καλησπέρα
Στα αρχεία config.php και admin/config.php, όπου υπάρχει http αντικατέστησε το με https.
Μετά αν έχεις ενεργοποιήσει SSL από τις ρυθμίσεις στη διαχείριση του OpenCart απενεργοποίησε το.
#5165 από Andri T
21 Φεβ 2018, 21:22
Καλησπέρα, έχω αντικαταστήσει με https και έγινε επιτυχώς η ανακατεύθυνση.
Γιατί να απενεργοποιήσω το SSL στη διαχείριση; Δεν είναι σαν να καταργώ κάτι που μόλις ενεργοποίησα;
Το πρόβλημα είναι μόνο τα κινέζικα αντί τα σωστά εικονίδια στα κινητά.
#5166 από Opencart-Hellas
21 Φεβ 2018, 21:28
Δεν αναφέρομαι στην ανακατεύθυνση σε https από το control panel σου ή από htaccess, αλλά για τα αρχεία config του OpenCart. Για να σου εμφανίζει κινέζικα δεν πρέπει να το έχεις κάνει εκεί. Σου ζήτησα να το απενεργοποιήσεις από την διαχείριση γιατί αν το κάνεις από τα config κάνει override το SSL και το ενεργοποιεί σε όλο το κατάστημα και δεν χρειάζεται πλέον αυτή η ρύθμιση από τις ρυθμίσεις που ενεργοποιεί το SSL σε κάποιες σελίδες.
#5169 από Opencart-Hellas
21 Φεβ 2018, 21:37
Ωραία, συνδέσου λοιπόν από το control panel του παρόχου σου και με τον file manager του control panel βρές τον φάκελο του OpenCart. Εκεί βρες τα αρχεία config.php και admin/config.php. Άνοιξε τα με τον text editor του file manager κάνε τις αλλαγές και σώσε.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες