Δωρεάν Επεκτάσεις & MODs
#3844 από angeloti
08 Σεπ 2016, 11:16
Όλα καλά με τα εικονίδια, με βοήθησε ο φίλος htwp.
Τώρα ενω εχω βάλει τα σωστά στοιχεία μέσα στο module και προσπαθώ να κάνω τα test cases μου εμφανίζει το παρακάτω:

The www.homebbq.gr page isn’t working

www.homebbq.gr is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

εχει συμβεί σε κάποιον;

Ευχαριστώ.
#3859 από angeloti
11 Σεπ 2016, 0:29
Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του server το παραπάνω μύνημα που μου εμφανίζει;
Αναζητώ στο google μήπως και έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα αλλα τίποτα.
Έχει εμφανιστεί το ίδιο σε κάποιον;

Ευχαριστώ.
#3869 από theodor
12 Σεπ 2016, 17:14
Γεια σας.
Εχει κανείς θέμα με το οτι δεν στέλνει την σωστή γλώσσα στο Paycenter και servirei την αγγλική του έκδοση ασχέτως αν έρχετε απο ελληνική έκδοση στο eshop.
PS. Χρησιμοποιώ OC. 2.2
Ευχαριστώ

Edit: Μέχρι να λυθεί το θέμα έκανα hardcoded στο αρχείο που postarei τα δεδομένα στο Paycenter :GOP_PiraeusBankGr_data.tpl στον φάκελο : catalog\view\theme\default\template\payment
Απο
Κώδικας: Επιλογή όλων   <input type="hidden" name="LanguageCode" value="<?= $language_code; ?>" />

Σε
Κώδικας: Επιλογή όλων<input type="hidden" name="LanguageCode" value="el-GR" />

Βέβαια τώρα servirei συνέχεια το Paycenter σε ελληνικά, αν κάποιος ερχετε με αγγλικη επιλεγμένη γλώσσας στο σιτε θα πάρει Ελληνική έκδοση στο Paycenter.
Τελευταία επεξεργασία από theodor και 09 Οκτ 2016, 10:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
#3870 από angeloti
13 Σεπ 2016, 23:01
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω βάλει εξ αρχής ενα theme αγορασμένο.

Εχω κάνει την εγκατάσταση του GOP - Piraeus αλλα απ οτι είδα ήταν όντως μεσα στον φάκελο του default θέματος. Έκανα την αλλαγή που μου είπες αλλα συνεχίζει να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με πριν.

Φυσικά δοκίμασα να μεταφέρω και όλα τα αρχεία του GOP-piraeus στον φάκελο του θέματος αλλα και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα.
:|
#4128 από spyrosel
18 Νοεμ 2016, 16:46
Καλησπέρα!

Χρησιμοποιώ για πολύ καιρό το module και έπαιζε μια χαρά.

Ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο (δεν άλλαξα κάτι) μου βγάζει error "Fatal error: Can't use method return value in write context in /catalog/model/payment/GOP_PiraeusBankGr.php on line 252" μόλις φτάνει στο βήμα της πληρωμής. Έκανα update με την τελευταία version για το opencart που τρέχω (2.1.0.2) αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!
#4132 από demo
20 Νοεμ 2016, 17:45
theodor έγραψε:Γεια σας.
Εχει κανείς θέμα με το οτι δεν στέλνει την σωστή γλώσσα στο Paycenter και servirei την αγγλική του έκδοση ασχέτως αν έρχετε απο ελληνική έκδοση στο eshop.
PS. Χρησιμοποιώ OC. 2.2
Ευχαριστώ

Edit: Μέχρι να λυθεί το θέμα έκανα hardcoded στο αρχείο που postarei τα δεδομένα στο Paycenter :GOP_PiraeusBankGr_data.tpl στον φάκελο : catalog\view\theme\default\template\payment
Απο
Κώδικας: Επιλογή όλων   <input type="hidden" name="LanguageCode" value="<?= $language_code; ?>" />

Σε
Κώδικας: Επιλογή όλων<input type="hidden" name="LanguageCode" value="el-GR" />

Βέβαια τώρα servirei συνέχεια το Paycenter σε ελληνικά, αν κάποιος ερχετε με αγγλικη επιλεγμένη γλώσσας στο σιτε θα πάρει Ελληνική έκδοση στο Paycenter.


Κάνε μια δοκιμή:
Από
Κώδικας: Επιλογή όλων   <input type="hidden" name="LanguageCode" value="<?= $language_code; ?>" />

Σε
Κώδικας: Επιλογή όλων   <input type="hidden" name="LanguageCode" value="<?php echo $language_code; ?>" />
#4378 από thanasis
09 Φεβ 2017, 19:03
Καλησπέρα,
αν από το eshop μου πάει στην Πειραιώς και μετά από την Πειραιώς γυρίσει πίσω στο eshop μου, θα βγάλει το μήνυμα ο browser ότι "θα πάω σε μια μη-ασφαλή ιστοσελίδα" (ή κάπως έτσι...) αν δεν έχω ssl ;
#4792 από Pavlos
24 Ιουλ 2017, 14:17
Καλησπέρα
Εγκαταστάθηκε σε 2.0.1.1 και λειτουργεί μια χαρά.

Θέλω να ρωτήσω
Μετά από επιτυχημένη συναλλαγή περνάει γρήγορα απο με οθόνη που μάλλον λέει οτι η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε και μετά γυρνάει στην Home σελ.
Δεν θα έπρεπε να πάει στη σελίδα που να πληροφορεί οτι πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή?

Κάνοντας τεστ με ΚΑΡΤΑ με ΠΡΟΕΓΓΡΙΣΗ Ακυρώνει την συναλλαγή, ο επισκέπτης επιστρέφει στην HOME χωρίς κάποια προειδοποίηση και η παραγγελία μεταφέρεται στις Missing Orders.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας
#5211 από creon
02 Απρ 2018, 14:22
Καλησπέρα.
Μήπως ξέρει κανείς πως τρέχουμε τα test cases που ζητάει η τράπεζα πειραιως στο redirection manual?

π.χ
Σενάριο: Απόρριψη συναλλαγής

Πότε εφαρμόζεται:
Όταν η απάντηση στέλνεται στο URL αποτυχίας & ResultCode = 0
ή
Όταν ResultCode = 0 & StatusFlag=Failure
Παράμετροι φόρμας:

Παράμετρος Τιμή
RequestType για αγορά 02
RequestType για προέγκριση 00
ExpirePreauth για αγορά 0
ExpirePreauth για προέγκριση 30
CurrencyCode 978 Installments 0

Input παράμετροι:
Τύπος VISA
Αριθμός κάρτας για αγορά :4xxxxxxxxxxxxxxx1
Αριθμός κάρτας για προέγκριση : 4xxxxxxxxxxxx2
Μήνας λήξης : xx
Έτος λήξης Οποιοδήποτε μελλοντικό
CVV2 : xx

Παράμετροι απάντησης:
Παράμετρος Τιμή
ResultCode 0
ResponseCode 12
AuthStatus 03


Ενέργειες εφαρμογής επιχείρησης:
Εμφάνιση μηνύματος απόρριψης συναλλαγής από την εκδότρια Τράπεζα στη σελίδα του χρήστη
Αποθήκευση τιμών των παραμέτρων SupportReferenceID, MerchantReference, ResultCode, ResponseCode, ResponseDescription
Ενημέρωση εφαρμογής επιχείρησης για την απόρριψη της συναλλαγής
#5213 από spartakos
04 Απρ 2018, 13:38
@creon Βάζεις τα στοιχεία που σου λέει (Αριθμός κάρτας κλπ) και ελέγχεις πως λειτουργεί η εφαρμογή σου με την απάντηση της τράπεζας.

Πχ αν βάλεις τα στοιχεία που σου λέει για το σενάριο 'Απόρριψη συναλλαγής', θα σου επιστρέψει τις αναφερόμενες παραμέτρους απάντησης. Απο κει και πέρα βλέπεις πως λειτουργεί η σελίδα σου σε αυτήν την περίπτωση.

Γενικότερα αν έχεις κάποιο έτοιμο extension, αυτά δεν θα χρειαστεί να τα κάνεις. Τα έχει κάνει λογικά ο developer. Κάνε εσύ τα βασικά σενάρια (πχ κανονική πληρωμή, ακύρωση πληρωμής κλπ) για να δεις αν δουλεύουν και είσαι οκ. Ειδικά αν δεν ξέρεις από προγραμματισμό δεν θα βγάλεις πολύ άκρη.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες