Δωρεάν Επεκτάσεις & MODs
#3511 από ΠΕΤΡΟΣ Κ.
07 Ιουν 2016, 11:20
Καλημέρα
Ερώτηση σχετικά με αυτό το extension:
Φαντάζομαι οτι τα αρχεία από τον φάκελο catalogue\view\theme\default τα ανεβάζω στο φάκελο του δικού μου "θέματος", δηλαδή catalogue\view\theme\nature
σωστά?????
#3512 από gxHL
07 Ιουν 2016, 11:30
Όχι τα ανεβάζεις έτσι όπως είναι. :)
#3815 από delux
29 Αυγ 2016, 18:09
Καλησπέρα,
αρχικά ευχαριστούμε για το πολύ ωραίο και ΔΩΡΕΑΝ extension, που ήδη πιστεύω χρησιμοποιούμε αρκετοί!
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την σελίδα επιστροφής μετά την πληρωμή. Χρησιμοποιώ κάποια tracking scripts (linkwise, skroutz analytics) και πρέπει κάθε φορά να κάνω παραμετροποίηση για να εμφανίζεται ο κώδικας στην πληρωμή με κάρτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος μετά την πληρωμή να επιστρέφουμε στο success page, όπως συμβαίνει και με τις άλλες μεθόδους πληρωμής?
#3822 από Alexandra
30 Αυγ 2016, 23:43
Καλησπέρα,

Δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το extension άρα δεν το έχω εγκατεστημένο και δεν έχω και εικόνα της λειτουργίας του. Διάβασα όμως τον κώδικα του και θα σου προτείνω μία λύση που μπορείς να δοκιμάσεις αν λειτουργεί όπως θες.

Άνοιξε το αρχείο catalog/controller/payment/GOP_PiraeusBankGr.php
Βρες τη γραμμή 275, εκεί υπάρχει ο κωδικας του success
Κώδικας: Επιλογή όλων                     if($status_flag == 'Success')
                     {
                        if(strtoupper($hash_key) == $this->model_payment_GOP_PiraeusBankGr->getHashKey($transaction['ticket_transaction'] . $transaction['pos_id'] . $transaction['acquirer_id'] . $merchant_reference . $approval_code . $parameters . $response_code . $support_reference_id . $auth_status . $package_number . $status_flag))
                        {
                           $this->load->model('checkout/order');
                           $order_info = 'Order ID:' . $transaction['order_id'] . ' Charge:' . $transaction['amount'] . ' Currency Code:' . $transaction['currency_code'];
                           $this->model_checkout_order->addOrderHistory($transaction['order_id'], $transaction['order_status_id'], $order_info, true);
                           $this->clean();
                           $data['message'] = $this->language->get('text_payment_success');
                           $data['message_info'] = $this->language->get('text_payment_success_info');
                           $image = 'GOP_PiraeusBankGr_ok.png';
                           $data['count'] = 10;
                           $data['redirect_url'] = 'index.php';
                        }


Εκεί απενεργοποίησε τη διαγραφή του session (γιατί αυτό θα γίνει από τη σελίδα success) τροποποιώντας την γραμμή 282 από:
Κώδικας: Επιλογή όλων$this->clean();
σε
Κώδικας: Επιλογή όλων//$this->clean();


τροποποίησε τη γραμή 287 από
Κώδικας: Επιλογή όλων$data['redirect_url'] = 'index.php';
σε
Κώδικας: Επιλογή όλων$data['redirect_url'] = 'index.php?route=checkout/success';

ή αν θέλεις να υποστηρίζει SSL σε
Κώδικας: Επιλογή όλων$data['redirect_url'] = $this->url->link('checkout/success', '', 'SSL');


Αν θέλεις να πηγαίνει απευθείας στη σελίδα checkout success αντί για την εμφάνιση του μηνύματος (που δεν έχω δει τι λέει και αν έχει απαραίτητες πληροφορίες) μπορείς να αντικαταστήσεις τη γραμή 287 από
Κώδικας: Επιλογή όλων$data['redirect_url'] = 'index.php';
σε
Κώδικας: Επιλογή όλων$this->response->redirect($this->url->link('checkout/success', '', 'SSL'));


Ελπίζω να σε καλύψει αυτό το mod μέχρι να μπορέσει να σε εξυπηρετήσει ο developer του extension.
#3831 από angeloti
03 Σεπ 2016, 8:25
Καλημέρα και ευχαριστώ για την δωρεάν διανομή!
Μια ερώτηση. Το έβαλα κανονικά το extension αλλα οταν εστειλα στην τράπεζα για δοκιμή μου είπαν οτι δεν εχω βάλει τα εικονίδια.
Μου τα εχουν στείλει αλλα δεν ξέρω που πρέπει να τα τοποθετήσω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Ευχαριστώ.
#3832 από Paris
03 Σεπ 2016, 9:45
Τα εικονίδια πρέπει να τα βάλεις (συνήθως στο footer) απαραίτητα της visa και mastercard με τα links που σου έχουν στείλει στις οδηγίες και προαιρετικά της Πειραιώς.
Τώρα το πως θα τα τοποθετήσεις έχει να κάνει με ποιο template χρησιμοποιείς.
Ο τρόπος που χρησιμοποιώ εγώ είναι, με τον text editor φτιάχνεις έναν πίνακα βάζεις τα εικονίδια και βάζεις τα links.
στο default φτιάξε ένα html module και τοποθέτησε το...
#3842 από d-w.gr
08 Σεπ 2016, 10:49
Σχεδόν όλα τα themes που έχω δει έχουν δυνατότητα footer, είτε html, είτε text, είτε images.
Δες λίγο το theme σου, μην παιδεύεσαι τσάμπα.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Bing [Bot] και 5 επισκέπτες