Γενική Υποστήριξη
#4927 από evistar
10 Οκτ 2017, 16:31
Έχω αγοράσει ένα module:

https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=29704

για να κάνω εισαγωγή προϊόντα στο eshop μου. Στην αγγλική γλώσσα γίνεται κανονικά η εισαγωγή, τιμή, περιγραφή, φίλτρα όλα κομπλέ. Στην ελληνική γλώσσα όμως δεν γίνεται εισαγωγή, ακόμα κι αν βάλω επίτηδες την αγγλική περιγραφή. Έχω ενεργοποιήσει SEO URLs και στα αγγλικά όλα παίζουν όπως θα έπρεπε. Στα ελληνικά τίποτα.

Σκέφτομαι μήπως φταίει κάτι με το SEO URL γιατί ενώ στα αγγλικά βλέπω κανονικά:

category/product-seo-url
στα ελληνικά βλέπω
category/product-seo-url?_route_=category%2Fproduct-seo-url

Ξέρει κανείς πως να το διαχειριστώ αυτό;

Δεν με ενδιαφέρει να έχω ελληνικά στο url μου για τα ελληνικά, προτιμώ να είναι της μορφής
category/el-product-seo-url, δηλ να το φορτώνω στο import ξεχωριστά.

UPDATE
----------------
Παρατήρησα κι ένα ακόμα περίεργο...Όταν έχω το backend στα αγγλικά και κάνω εισαγωγή γίνεται κανονικά. Άμα αλλάξω την γλώσσα του backend σε ελληνικά, τα προϊόντα που έχουν μπει κανονικά στα αγγλικά και υπάρχουν στην αγγλική βερσιόν front end, εξαφανίζονται. Τι πάει λάθος με τις 2 γλώσσες; Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Τελευταία επεξεργασία από evistar και 30 Οκτ 2017, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
#4952 από botonakis
26 Οκτ 2017, 18:05
Το λάθος που είναι; Οι χαρακτήρες είναι λάθος ή δεν προσθέτει καν τα προϊόντα;
#4968 από evistar
27 Οκτ 2017, 11:35
Το λάθος είναι πως στην ελληνική γλώσσα δεν μου προσθέτει καμία πληροφορία. Ενώ όταν κάνω το import στα αγγλικά και έχω όλα τα προϊόντα μου με την περιγραφή τους και τα χαρακτηριστικά τους και ότι άλλο έχω συμπληρώσει στο excel που εισάγω, στην ελληνική γλώσσα δεν βλέπω ούτε περιγραφή, ούτε τίποτα.
Έφτιαξα δεύτερο excel στα ελληνικά αλλά όταν το έκανα εισαγωγή έκανε overwrite και τα αγγλικά και έγινε μύλος. Δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά, αλλά για να το ξεπεράσω αυτό έκανα την εισαγωγή στην μία γλώσσα (αγγλικά) και συμπλήρωσα ένα-ένα τα προϊόντα στα ελληνικά. Κάτι που υποτίθεται θα έκανα με το module.
#4974 από evistar
30 Οκτ 2017, 13:52
Στο excel που κάνω import δεν έχω επιλογή για language id, έχω μόνο language code στο οποίο βάζω en-gb για αγγλικά και el-gr για ελληνικά. Λογικό μου φαίνεται αυτό που προτείνεις αλλά δεν θα έπρεπε να έχω πεδίο language_id από το module; Για την κατηγορία πχ έχει category_id και δουλεύει κανονικά.
#4975 από evistar
30 Οκτ 2017, 14:03
Update:
Το βρήκα έχει άλλο τρόπο αλλά γίνεται με το language id όπως είπες. Σε ευχαριστώ! Να κάνω και μια ακόμα χαζή ερώτηση με τις γλώσσες; Δεν πρέπει κανονικά στο Products να βλέπω όλα τα προϊόντα μου άσχετα αν είναι στα αγγλικά ή στα ελληνικά; Ή αν κάποιο προϊόν είναι μόνο στα ελληνικά πρέπει να αλλάξω την γλώσσα backend στα ελληνικά για να το δω;
#4976 από botonakis
30 Οκτ 2017, 14:21
Όχι, τα προϊόντα δεν φαίνονται και στις δύο γλώσσες, εκτός εάν εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο που να το κάνει αυτό.
#4978 από botonakis
30 Οκτ 2017, 14:31
Η αλήθεια είναι πολλές λειτουργίες που θα έπρεπε να υπάρχουν στο opencart, δεν υπάρχουν. Αυτό δημιούργησε και όλο αυτό το χάσμα με τα extensions.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες