Ρυθμίσεις Εφαρμογής
#5210 από Κωνσταντίνος
29 Μαρ 2018, 23:42
Καλησπέρα,

OC 2.0.3.1 default theme. Στο google search console αναφέρει ότι ο ιστότοπος δεν περιέχει ετικέτες HREFLANG.
Ο ιστότοπος είναι συνδεδεμένος με το search console 2-3 χρόνια. Το OC είναι στα Ελληνικά και οι ρυθμίσεις Γλώσσας είναι σωστά ρυθμισμένες (δεν είναι πολυγλωσσικό το site). Επισυνάπτω εικόνες.

Πως μπορώ να το διορθώσω;;
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη Δημοσίευση.
#5298 από botonakis
06 Ιουν 2018, 16:24
Καλησπέρα ,

το πρόβλημα αυτό αφορά το SEO κομμάτι της ιστοσελίδας και όχι την μετάφραση / γλώσσα του.

Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ: https://moz.com/blog/hreflang-behaviour-insights
#5414 από Giannis Kalesis
18 Σεπ 2018, 9:51
Εφόσον η σελίδα έχει επισκέπτες η google γνωρίζει το hreflang ότι είναι Ελληνικό. Όμως αν θέλεις να κάνεις επαγγελματικό SEO καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία SEO η οποία να αναλάβει να προωθεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα στην Google. Εγώ έχω δουλέψει με αυτήν την εταιρεία problogger.gr και είμαι ευχαριστημένος. Σε 6 μήνες το σαιτ που υποστήριξαν εμφανίστηκε για 1600 λέξεις κλειδιά στα οργανικά αποτελέσματα της Google και ο τζίρος αυξήθηκε κατά 90%. Η αύξηση του τζίρου πρέπει να ενδιαφέρει κάθε εταιρεία και όχι οι λέξεις κλειδιά που σου υπόσχονται. Μετρήσιμα αποτελέσματα όχι μπλα μπλα και υποσχέσεις.
#5417 από Κωνσταντίνος
18 Σεπ 2018, 11:09
Giannis Kalesis έγραψε:Εφόσον η σελίδα έχει επισκέπτες η google γνωρίζει το hreflang ότι είναι Ελληνικό. Όμως αν θέλεις να κάνεις επαγγελματικό SEO καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία SEO η οποία να αναλάβει να προωθεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα στην Google. Εγώ έχω δουλέψει με αυτήν την εταιρεία problogger.gr και είμαι ευχαριστημένος. Σε 6 μήνες το σαιτ που υποστήριξαν εμφανίστηκε για 1600 λέξεις κλειδιά στα οργανικά αποτελέσματα της Google και ο τζίρος αυξήθηκε κατά 90%. Η αύξηση του τζίρου πρέπει να ενδιαφέρει κάθε εταιρεία και όχι οι λέξεις κλειδιά που σου υπόσχονται. Μετρήσιμα αποτελέσματα όχι μπλα μπλα και υποσχέσεις.


Με προσέγγισε εταιρεία που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο, με ένα ποσό εφάπαξ και ετήσια σύμβαση έργου με διαβεβαίωσαν ότι για 2 κατηγορίες και 100 λέξεις κλειδιά θα πετύχω παρόμοιο αποτέλεσμα, εμφάνιση στην πρώτη σελίδα της Google στα οργανικά αποτελέσματα. Αν και η σύμβαση έργου υπό προϋποθέσεις παρέχει μία ασφάλεια ως προς το αποτέλεσμα, παραμένω διστακτικός προς το παρόν. Παρατηρώ ότι την καλύτερη κατάταξη την έχουν ιστοσελίδες με πάνω από 7.000 κωδικούς
#5419 από Giannis Kalesis
18 Σεπ 2018, 11:24
Κάθε συμβόλαιο που υπογράφεις με κάποια εταιρεία έχει αξία στα δικαστήρια αν φτάσετε σε δικογραφία, και αυτό μετά την απόδειξη εκ μέρους σου για αθετημένες υποσχέσεις ή παραλείψεις. Μεταξύ σας αξία έχει η εμπιστοσύνη και τα μετρήσιμα αποτελέσματα ΚΑΘΕ μήνα. Αν δεν βλέπεις αύξηση του τζίρου σου τι να το κάνεις το συμβόλαιο και την συνεργασία;
#5420 από Κωνσταντίνος
18 Σεπ 2018, 11:57
Το αναφέρουν ως κίνητρο για να συνεργαστείς μαζί τους. Μπορείς να βάλεις ρήτρα στο συμβόλαιο, ώστε να σου επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον δεν φέρουν αποτέλεσμα. Προφανώς κανένας δεν επιθυμεί μία τέτοια κατάσταση. Απλά ανέφερα τι μου προτάθηκε.
#5423 από Alexandra
23 Σεπ 2018, 23:45
Εγώ θα πρότεινα πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συνεργασία με ειδικούς, να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο digital marketing στο Udemy, ώστε να έχετε καλύτερη άποψη και κριτήρια για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες