Ρυθμίσεις Εφαρμογής
#5495 από OldMen
23 Νοεμ 2018, 11:24
Καλημέρα κοινότητα.
Σε OC 2.1.0.2 με Journal2 θέλω πέρα από το Google Analytics που ήδη υπάρχει στη σελίδα, να προσθέσω και Google Analytics Ecommerce Tracking. Ο πελάτης κάνει διαφήμιση στο Google και του είπαν η εταιρεία που ανέλαβε την προβολή του πως πρέπει να το προσθέσουμε. Το ενεργοποίησα από τις Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Google Analytics, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κάποιος κώδικας που πρέπει να μπει στη σελίδα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον κώδικα του Google Analytics για να φαίνονται αναλυτικά οι πωλήσεις από που προέρχονται και άλλα πολλά.
Μπορείτε να βοηθήσετε για το πως θα βρω αυτό τον κώδικα και που θα τον βάλω ακριβώς;
#5529 από Opencart-Hellas
08 Δεκ 2018, 17:14
Καλησπέρα,

Η υλοποίηση του Ecommerce Tracking δεν είναι γίνεται με απλή εισαγωγή κώδικα javascript της Google σε κάποιες σελίδες του OpenCart. Χρειάζεται και PHP λογική όπως γίνεται με το Google Remarketing, Skroutz Analytics, κλπ. Αν δεν γνωρίζεις PHP θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα έτοιμο extension.
#5530 από OldMen
09 Δεκ 2018, 10:54
Έχεις δίκιο, το έψαξα λίγο και κατάλαβα αυτό που λες. Oπότε έδωσα 20$ και αγόρασα ένα έτοιμο που έκανε τη δουλειά του όπως έπρεπε, αφού με τις λίγες γνώσεις που έχω θα ο χρόνος που θα σπαταλούσα δεν άξιζε τον κόπο.
Ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως έτσι κι αλλιώς.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες