OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από morsalex
#98
Καλησπέρα σε όλους,

Έχω κάνει ένα e-shop με ένα έτοιμο template που έχω αγοράσει.

Βλέπω μέσα στα google analytics ότι έχω μεγάλο bounce rate στις αρχικές κάθε κατηγορίας και νομίζω ότι φταίει ότι δεν υπάρχει ένα κουμπί μάθε περισσότερα αλλά μόνο το add to basket.

Γενικά θεωρώ ότι ο χρήστης δεν καταλαβαίνει ότι πατώντας πάνω στην φωτογραφία θα του ανοίξει το προϊον με τις λεπτομέρειες του.

Προτείνετε καμιά ιδέα ή μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να προσθέσω κουμπί ''δείτε περισσότερα''

Ευχαριστώ,
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#99
Γενικά θεωρώ ότι ο χρήστης δεν καταλαβαίνει ότι πατώντας πάνω στην φωτογραφία θα του ανοίξει το προϊον με τις λεπτομέρειες του.
Δεν νομίζω, πλέον οι περισσότεροι χρήστες είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση εφαρμογών eshop. Πάντως για να σου φύγει η υποψία είναι πολύ απλό να προσθέσεις κάτι τέτοιο.

Ποιο template χρησιμοποιείς;
Μπορείς να δώσεις κάποιο link του site σου;
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#104
ok, αυτή η αλλαγή που θες θα πρέπει να γίνει σε διάφορα τμήματα του site πχ στις κατηγορίες, στα modules (featured, special,κλπ), στην αναζήτηση κλπ.

Αρχικά θα σου εξηγήσω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις στο module featured και μετά θα μπορέσεις εύκολα να επαναλάβεις την διαδικασία και αλλού. Αν κολλήσεις κάπου ρωτάς και σου εξηγούμε. Λοιπόν, κάνε copy/paste εδώ τον κώδικα του αρχείου featured.tpl που βρίσκεται στο path "catalog/view/theme/το-ονομα-του-template-σου/template/module/featured.tpl".

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!