OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Εδώ μπορείτε να ζητάτε δωρεάν βοήθεια για την ανάπτυξη απλών τροποποιήσεων (Mods) στον κώδικα του Opencart.
Από Exploticon
#1386
καλησπερα το module latest Εικόνα φαινεται ετσι θα ηθελα να διχνει και τα αλλα προιοντα απο κατο οχι με βελακια
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1388
Καλησπέρα, Καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart

Τι έκδοση OpenCart έχεις;
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1396
Έλεγξε αν το template σου εγκαθιστά δικό του module για την εμφάνιση των νέων προϊόντων (latest). Αν ισχύει αυτό, η λύση είναι απλή, το απεγκαθιστάς και εγκαθιστάς και ενεργοποιείς το default module latest του OpenCart που υποστηρίζει την εμφάνιση προϊόντων το ένα κάτω από το άλλο. Σε περίπτωση που το template τροποποιεί το υπάρχον latest module, αυτό θα γίνεται με την προσθήκη δικού του αρχείου latest.tpl στο template/module του template. Μπορείς να επαναφέρεις την αρχική εμφάνιση του module αν αντικαταστήσεις το latest.tpl του template σου με αυτό που βρίσκεται στον φάκελο του default template. Υπόψη ότι ενδεχομένως να χρειαστείς και τροποποιήσεις στο CSS ή και αλλού.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1403
Οκ, από δω και πέρα είναι καθαρά θέμα CSS. Για να το δείχνει έτσι κατά πάσα πιθανότητα το container του κάθε προϊόντος θα έχει display:block. Άλλαξε το σε display:inline και θα πάνε δίπλα.
Από Exploticon
#1405
δεν βρισκο το container μπορεις να το βρεις εσυ ανεβασα το css ευχαριστω για την βοηθεια :)
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1433
Καλησπέρα

Το container είναι έννοια και όχι κάποιο συγκεκριμένο tag με ονομασία "container". Βρίσκεται στην html της σελίδας κατά κανόνα σε αρχείο .tpl του module και πρόκειται για html tag τύπου div, p, span, κλπ. Αφού εντοπίσεις το html tag που περικλείει το νοητό "box" του κάθε προϊόντος στο εν λόγω module, βλέπεις ποιο ID ή και ποια classes έχει ανατεθειμένα. Αυτά τα αναζητάς στο css και εκεί ορίζεις τις παραμέτρους που θες.

Επειδή υπάρχουν επαγγελματίες που ζουν από την ανάπτυξη ιστοσελίδων, δεν μπορούμε από αυτό το φόρουμ να δίνουμε έτοιμες λύσεις "κονσέρβα" σε ερωτήματα που αφορούν στοιχειώδες web design και δεν έχουν καμία σχέση με την υποστήριξη του OpenCart ως εφαρμογή.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!