OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#4769
Καλησπέρα και από εμένα...

θα σου πω και την δική μου γνώμη ...

Η δική μου γνώμη είναι να ρίξεις μια ματιά στα 1-10 πιο γνωστά (με περισσότερες πωλήσεις) themes που υπάρχουν στο themeforest. Ο λόγος είναι η υποστήριξη και πόσο άμεσα απαντάνε στα ερωτήματα (tickets).

Ένα από τα themes που μπορείς να κάνεις πάρα πολλά χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις modules-extensions είναι το journal που έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις σε 14 demo, αν δεν κάνω λάθος, όποιο είναι πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη σου και μετά να το διαμορφώσεις από το διαχειριστικό όπως εσύ ακριβώς θέλεις. Το κακό με αυτό το theme είναι ότι για να μάθεις να το χειρίζεσαι θα περάσεις πολλές μα πάρα πολλές ώρες ώστε να καταλάβεις πως λειτουργεί αλλά το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Αναβάθμιση του opencart αν θα κάνεις είναι μόνο στην περίπτωση κάποιου κενού ασφαλείας αλλά και πάλι μπορεί να μην χρειαστεί από την στιγμή που μπορείς απλά να δείς σε ποιο σημείο χρειάζεται αλλαγή κώδικα. όπως μου έχουν μάθει site το οποίο λειτουργεί χωρίς προβλήματα δεν το πειράζεις(αναβαθμίζεις).

Πολλοί μπερδεύονται με το wordpress ή και με άλλες open source πλατφόρμες που αναβαθμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι, το Opencart είναι από τα πιο ασφαλή αν όχι το ασφαλέστερο.


Το opencart από μόνο του μπορεί να το ρυθμίσεις να λειτουργεί τέλεια με ανταλλακτικά φτιάχνοντας φίλτρα και επιλογές, αλλά χωρίς theme θα χρειαστεί να βάλλεις χέρι 100% σε css. Όλα τα themes που θα βρείς θα κοιτάς για το διαχειριστικό τους για να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να αλλάξεις χρώματα χωρίς να πειράξεις αρχεία....οπότε είναι εύκολο να καταλάβεις ποιο έχει την δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων. Συνήθως όσα theme έχουν την δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων το διαφημίζουν στη σελίδα τους (στη σελίδα του theme)για να τραβήξουν περισσότερους πελάτες.

Αυτά από εμένα αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε...

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!