OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από Jshop
#8475
Παιδιά καλησπέρα, μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει πως μπορώ να βάλω το script του skroutz στο footer; Και ποιο είναι;
Το ψάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να το βρω.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#8476
Καλησπέρα,

Αν εννοείς το Skroutz Partner Badge, θα το βρεις στον λογαριασμό σου στο merchants.skroutz.gr. Θα χρειαστεί να συνεννοηθείς με το Skroutz αν αυτή η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για καταστήματα που είναι μόνο στο marketplace, γιατί χρειάζεται ή τουλάχιστον χρειαζόταν, skroutz analytics για να λειτουργήσει.

Οδηγίες για το πως να το ενεργοποιήσεις θα βρεις εδώ: https://developer.skroutz.gr/partner_badge/

Αν επιλέξεις θέση floating, δεν χρειάζεται να προσθέσεις κώδικα.

Αν θέλεις να είναι σε fixed θέση, πρέπει να προσθέσεις τον κώδικα που δίνουν. Στο OpenCart, ανάλογα το theme που χρησιμοποιείς και την έκδοση του OpenCart, μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε OCMOD για να τροποποιήσεις το αρχείο view του footer ή να το προσθέσεις απευθείας στο αρχείο view του footer.

Το αρχείο view του footer, ανάλογα την έκδοση του OpenCart και το theme που χρησιμοποιείς μπορείς να το βρεις στη διαδρομή catalog/view/theme/to-onoma-tou-theme-sou/template/common/footer.twig ή footer.tpl.

Αν χρησιμοποιείς theme που επιτρέπει προσαρμογές στο footer από τη διαχείριση, μπορείς να εισάγεις στο σημείο που θες ένα html block και εκεί να προσθέσεις τον κώδικα του badge.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!