Δωρεάν Επεκτάσεις & MODs
#11 από Alexandra
28 Ιαν 2014, 15:13
  Επιλογή Απόδειξης ή Τιμολογίου κατά το checkout

  Αυτό το vQmod παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει απόδειξη η τιμολόγιο στο Checkout.

  Εγκατάσταση / Λειτουργία vQmod

  Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το vQmod πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή vQmod. Οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • Τοποθετείστε το αρχείο “invoice_type.xml” στον φάκελο “vqmod/xml”.
  • Στο checkout στο “Βήμα 5: Τρόπος πληρωμής”, εμφανίζονται κάτω από τη προσθήκη σχολίων δύο radio buttons για την επιλογή τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο με προεπιλεγμένη την απόδειξη).
  • Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία, στα τιμολόγια στον λογαριασμό του πελάτη καθώς και στη Διαχείριση ->Πωλήσεις -> Παραγγελίες (Administration -> Sales -> Orders) στα “Σχόλια Παραγγελίας”, εμφανίζεται επάνω από τα σχόλια η επιλογή του παραστατικού σαν μία ξεχωριστή γραμμή . Έτσι ο πελάτης δεν χρειάζεται να συμπληρώσει τη φόρμα για να ζητήσει τιμολόγιο.

  Το vQmod έχει δοκιμαστεί έως και την έκδοση Opencart 1.5.6.1. Αν εντοπίσετε στο μέλλον κάποια έκδοση που δεν λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε με για να το αναβαθμίσω.
   invoice_type.xml.zip


   Εγκατάσταση / Λειτουργία OCmod
   Για εκδόσεις από 2.χ.χ δεν χρειάζεται η εγκατάσταση του συστήματος vQmod. Αντί αυτού μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ενσωματωμένο εργαλείο εφαρμογής τροποποιήσεων OCmod που παρέχει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες.

   - Κατεβάστε και αποσυμπιέστε το zip για OCmod και εγκαταστήστε το xml από την Εγκατάσταση Επεκτάσεων (Extension Installer).
   - Στις Τροποποήσεις (Modifications) πατήστε Ανανέωση (Refresh).

   invoice_type.ocmod.xml.zip


   Για τεχνική υποστήριξη σχετικά με αυτό το vQmod/OCmod, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο θέμα.
   Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη Δημοσίευση.
   #5160 από Basilis_Tigris
   15 Φεβ 2018, 5:45
   γεια σας! μηπως υπαρχει το Mod για opencart 3.0.2? αν οχι παρακαλω αν μπορειτε να βοηθησετε με καποια προταση, δεν εχω τις γνωσεις να το κανω μονος μου. σας ευχαριστω! ;)
   #5728 από Alexandra
   10 Μαΐ 2019, 11:57
   Καλημέρα,

   Η παραπάνω λύση δημιουργήθηκε κυρίως για τις εκδόσεις OC 1.5.x που δεν υποστηρίζουν προσαρμοσμένα πεδία (custom fields). Για τις εκδόσεις 2.x και άνω, παρόμοια λειτουργικότητα μπορεί να γίνει με ρυθμίσεις όπως περιγράφονται σε αυτό το άρθρο (Βασική προϋπόθεση για να σε καλύψει αυτή η μέθοδος, είναι να μην λειτουργεί το κατάστημα ως B2B με πολλές ομάδες πελατών να λαμβάνουν διαφορετικές εκπτώσεις).

   ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

   Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες