Αιτήματα Δωρεάν Ανάπτυξης
#5795 από tmarinop
02 Ιουλ 2019, 12:14
Καλησπέρα σας,

Επιθυμώ να αλλάξω την checkout σελίδα του e-shop μου.
Πιο συγκεκριμένα, θέλω όταν ο πελάτης επιλέξει "ΑΓΟΡΑ" να μεταφέρεται πρώτα σε ένα page όπου θα είναι ξεχωριστά το login ή registration του χρήστη (όπως π.χ. σε αυτό το e-shop https://www.cultbeauty.co.uk) και έπειτα να μεταβαίνει στο γνωστό checkout page του Opencart.
Γνωρίζει κανείς ποιες αλλαγές και ποια αρχεία πρέπει να πειράξω;
Opencart Version: 2.1.0.2

Ευχαριστώ πολύ.

[Από τη διαχείριση: Το άρθρο μεταφέρθηκε στα αιτήματα δωρεάν ανάπτυξης]
#5796 από Alexandra
02 Ιουλ 2019, 18:33
Καλησπέρα,

Στο κατάστημα που ανέφερες το checkout επιτρέπεται σε εγγεγραμμένους πελάτες.
Για να γίνει αυτό στο OpenCart, στις "Ρυθμίσεις" > καρτέλα "Επιλογές", επιλέγεις όχι στο "Αγορά ως Επισκέπτης".
#5799 από tmarinop
03 Ιουλ 2019, 9:35
Καλημέρα σας,

Όχι δεν εννοούσα αυτό. Θέλω όταν ο πελάτης επιλέγει "ΑΓΟΡΑ" να μεταφέρεται σε ένα ξεχωριστό page όπου θα μπορεί να κάνει login ή registration (Βήμα 1 του checkout) και έπειτα να τον παραπέμπω σε ένα άλλο page για να προσθέσει τις λεπτομέρειες χρέωσης κλπ (Βήμα 2 - Βήμα 6 του checkout). Ίσως πιο κοντά σε αυτό το e-shop (https://m.romwe.com/). Ουσιαστικά θέλω να γίνει η διαδικασία του checkout σε 2 στάδια - 2 pages.
#5800 από Alexandra
03 Ιουλ 2019, 14:26
Καλησπέρα,

Αυτό που σου ανέφερα κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς σε vanilla OpenCart. Πατάς checkout και σε πάει στη σελίδα σύνδεσης/εγγραφής.

Ωστόσο, αν έχεις εγκατεστημένο κάποιο theme με quick checkout, η συμπεριφορά αλλάζει και σε πάει στο checkout με απενεργοποιημένη τη δυνατότητα checkout ως επισκέπτης. Γι' αυτό στους κανόνες του φόρουμ ζητάμε να αναφέρετε έκδοση opencart και το theme, extensions κλπ. Σε αυτήν την περίπτωση η απλή λύση είναι καταργείς το quick checkout. Αν θέλεις λύση με τροποποίηση του OpenCart για το quick checkout, πες μου να σου μεταφέρω το άρθρο σου στα αιτήματα δωρεάν ή εμπορικής ανάπτυξης.
#5803 από tmarinop
03 Ιουλ 2019, 15:42
Καλησπέρα,

Ναι αυτό γίνεται αν επιλέξω "Όχι" στο "Αγορά ως επισκέπτη", μου απενεργοποιεί απλά την επιλογή "αγορά ως επισκέπτης" στο checkout χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο.

Theme: So hurama
Opencart Version: 2.1.0.2

Αν μπορείτε μεταφέρετε το αίτημα μου. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Μέλη σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες