OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#5802
Έχετε υπόψιν κάποιο extension για OpenCart 3, το οποίο να δίνει τη δυνατότητα Advanced Search;
Δηλαδή ο χρήστης να μπορεί να προ-επιλέξει πεδία στα οποία θα ψάχνει; Τα πεδία αυτά στην ουσία θα είναι Attributes των προϊόντων.

Πχ κάπως έτσι:
Εικόνα

Έχω ψάξει, αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό στο Marketplace.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια!
#5804
Καλησπέρα,

Ο λόγος που δεν βρίσκεις κάτι εξειδικευμένο σε εργαλεία γενικής αναζήτησης, είναι γιατί η αναζήτηση αυτή με χαρακτηριστικά ή/και με επιλογές συνήθως γίνεται με φίλτρα σε πραγματικό χρόνο με AJAX κατά την περιήγηση του καταστήματος στη σελίδα καταλόγου. Τέτοια δυνατότητα υπάρχει out of the box στο Journal theme ή μπορείς να αγοράσες μεμονωμένο extension. Το OpenCart επίσης παρέχει λειτουργία φίλτρων αλλά με περιορισμένες δυνατότητες. Δοκίμασε να ψάξεις "filter" στο marketplace.
#5807
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα! Το γνωρίζω το Journal (αυτό το theme χρησιμοποιώ κι εγώ) και συμφωνώ με αυτό που λεςς, απλά υπάρχουν κάποιες κατηγορίες χρηστών (όπως πχ αυτοί που αναζητούν βιβλία) οι οποίοι συνηθίζουν να "προ-φιλτράρουν" τα αποτελέσματα με τον τρόπο που περιέγραψα.

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση πάντως που δε βρήκα κάτι στο Marketplace...
#5808
Καλησπέρα,

Επειδή όπως προανέφερα οι περισσότεροι καλύπτονται με φίλτρα, ένα τέτοιο extension θεωρείται μάλλον εξειδικευμένο και τα εξειδικευμένα πράγματα γίνονται συνήθως κατά παραγγελία/κατά περίσταση.
Επειδή ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με ανάπτυξη extensions κατά παραγγελία, θα σου πρότεινα αν δεν το χρειάζεσαι απαραίτητα, καλύτερα να βρεις μία λύση με φίλτρα γιατί το κόστος ανάπτυξης αυτού που ζητάς θα είναι αρκετά υψηλό.

Καλησπέρα στην ομάδα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε O[…]

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!