α) Στη διαχείριση είτε γίνει αλλαγή από το μενού επιλογής γλώσσας, είτε οριστεί η γλώσσα στις ρυθμίσεις παραμένει μονίμως στα Αγγλικά.
β) Στη σελίδα εμφάνισης παραγγελίας, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής γλώσσας της παραγγελίας. Ωστόσο, κατά την αλλαγή γλώσσας, δεν αλλάζει η υποδιαστολή ανάλογα στην επιλεχθείσα γλώσσα και εμφανίζει το λεκτικό "decimal_point".
γ) Στο κατάστημα > Cart και Checkout, οι ονομασίες των συνόλων παραγγελίας παραμένουν μονίμως στα Αγγλικά.
Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες εφαρμογής τροποποιήσεων για την επίλυση του προβλήματος:
Στο αρχείο admin/controller/startup/language.php
Το:
$code = $this->config->get('language_code');
Κάντε το:
//$code = $this->config->get('language_code');
$code = $this->config->get('config_language_admin');
Το:
$this->language->addPath('extension/' . $language_info['extension'], DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/admin/language/');
Κάντε το:
$language = new \Opencart\System\Library\Language($language_info['code']);
$this->registry->set('language', $language);
$language->addPath(DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/admin/language/');
//$this->language->addPath('extension/' . $language_info['extension'], DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/admin/language/');
Στο αρχείο admin/model/setting/store.php
Το:
$language = new \Opencart\System\Library\Language($this->config->get('config_language'));
Κάντε το:
//$language = new \Opencart\System\Library\Language($this->config->get('config_language'));
Στο αρχείο catalog/controller/startup/language.php
Το:
$this->language->addPath('extension/' . $language_info['extension'], DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/catalog/language/');
Κάντε το:
$this->registry->set('language', $language);
$language->addPath(DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/catalog/language/');
//$this->language->addPath('extension/' . $language_info['extension'], DIR_EXTENSION . $language_info['extension'] . '/catalog/language/');
OpenCart-Hellas.gr - Administrator & Founder
PeoplesCode.com - Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Μεταφορά - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Ελληνική μετάφραση & Επεκτάσεις OpenCart