OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Υποστήριξη διαχείρισης διακομιστών & συζητήσεις για hosting.
#875
Καλησπέρα

εχω κατεβάσιε και εχω επεξεργαστει το site σε αλλο server και τωρα το επανεφερα στον παλιο
Αλλα τώρα ενω τρεχει το front end και ανοιγει η σελίδα admin οταν κάνω login μου βγάζει μήνυμα

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/bouzouk2/public_html/xordes/admin/language/greek/common/login.php:41) in /home7/bouzouk2/public_html/xordes/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 55Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/bouzouk2/public_html/xordes/admin/language/greek/common/login.php:41) in /home7/bouzouk2/public_html/xordes/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 57

ελεγξα τα config.php Και είναι ενταξει

Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpolfo την 13 Ιαν 2015, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
#882
Συνήθως είναι τα comfig αρχεία έλεγξε τα ξανά προσεκτικά και δες αν τα Permissions που έχεις για τα directories δεν εμποδίζουν αυτά που θέλει το opencart (είναι η τελευταία κατηγορία στην εικόνα) . Καθάρισε και την cache του browser σου. ;)
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
#884
Καλημέρα
Ξανακοίταξα τα config και ειναι ενταξει (εκτος αν ειμαι στραβος και δεν το βλέπω)
αλλαξα τα Premissions στα directories σε 777 αλλα πάλι τίποτα
ενω ανοιγει η σελιδα αδμιν βαζω τους κωδικους και τοτε εμφανιζει το σφαλμα
μηπως φταει το Vqmod?
#885
Εκανα και αυτα

το αρχειο login.php Που ειπε το ειδα και ειναι ήδη σε κωδικοποιηση utf 8 without bom
τωρα τα κενα
δεν εχω πειραξει τιποτα στον κωδικα
απλα εγκατεστησα ενα κινουριο τεμπλατε και εκανα αλλαγες στα προιοντα
αξιζει να πω οτι και οταν το εκανα εγκατασταησ στο δικο μου server αν θυμαμε μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα και τοτε δημιουργησα ενα καινουριο υποφακελο και το εγκατεστησα εκει
τωρα ομως δεν μπορω να δημιουργησω υποφάκελο οποτε ???
τι συμβαινει δεν ξερω
opencart 1.5.4.1
Μήπως παίζει ρόλο που έκανα backup με ενεργοποιημενο το friendly seo?
μηπως φταίειε το htaccess ?
δεν ξερω απλα υποθεσεις κάνω
ειναι τα μόνα που πέιραξα
το seo για τους γνωστους λόγους το ενεργοποιησηα
htaccess το μονο που λεκανα ειναι να προσθέσω στο RewriteBase /
τον υποφάκελο που το ειχα εγκαταστησει δοκιμαστικα
τωρα ομως δεν βρισκω πουθενα τον υποφάκελο που είχα γραψει
δεν ξερω αν σβηστηκε μόνο του
#887
Καλημέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart

Δεν πρέπει ποτέ τα permissions να είναι 777. Όρισε τους φακέλους σε 755, τα αρχεία σε 644 και user/group αυτά που τρέχει ο server ή και το php5-fpm. Αν ο χρήστης και η ομάδα είναι σωστά τότε από αυτόν είναι εγγράψιμα τα αρχεία και με τα παραπάνω permissions.

Αν έχεις πρόσβαση σε linux shell δώσε τις ακόλουθες εντολές για να γίνουν σωστά τα permissions.
Κώδικας: Επιλογή όλων
chmod -R 755 o-fakelos-opencart
find  o-fakelos-opencart -type f -exec chmod 644 {} \;
chown -R o-xristis-toy-server:to-group-tou-server o-fakelos-opencart
Δοκίμασε επίσης στον φάκελο vqmod να διαγράψεις τα αρχεία "checked.cache" και "mods.cache".
Επιβεβαίωσε ότι έχει μεταφέρει τα .htaccess κατά την αντιγραφή. Ενδέχεται να υπάρχει και άλλο ένα .htaccess στον φάκελο admin αν σου το έχει στήσει developer και έχει γίνει μετονομασία του φακέλου.

Αν τα παραπάνω είναι σωστά μετά βλέπουμε και τις υπόλοιπες πιθανότητες.

Σημείωση:Μην ποστάρεις και στα δύο φόρουμ.
#888
Τα Premissions τα ξαναεκανα 755 εσβησα το φακελο "mods.cache". αλλα δεν βρηκα το φακελο "checked.cache"
το .htaccess ειδα οτι δεν ειχε μεταφερθει και υπήρχε καποιο αλλο
το μετεφερα αλλα πάλι τα ίδια
τωρα οσο για user/group kai php5-fpm kai linux δεν γνωριζω απο αυτα
το site σιγουρα αρχικά το μετεφερα και το εστησε προγραμματιστης
Δεν ξερω τι μπορει να φταει
εχω πελαγωσει
#889
755 πρέπει να είναι μόνο οι φάκελοι.

Αν θες στείλε με pm στοιχεία login για το control panel του hosting σου και για την διαχείριση του Opencart να του ρίξω μια ματιά όταν θα έχω χρόνο το βράδυ.
#891
Τελικκά μετά από τη βοήθεια του botonakis απλα δεν είχε μεταφερθει ένα αρχείο στο φάκελο admin
το ξαναανέβασα και ολα ετοιμα
σας ευχαριστώ όλους
#892
Για διάφορους λόγους που ένας από αυτούς είναι και η αιτία του προβλήματος σου, δεν συνηθίζεται να μεταφέρουμε sites από και προς διακομιστές ένα - ένα τα αρχεία. (Εξαίρεση αποτελεί το backup με rsync που και αυτό ενίοτε το τρέχουμε άλλη μία φορά για παν ενδεχόμενο.)

Σου προτείνω να συμπιέζεις το site και να ανεβάσεις το συμπιεσμένο αρχείο είτε με SCP μέσω shell, είτε με SFTP ή με τον filemanager του control panel σου (cPanel/Plesk) και να το αποσυμπιέσεις είτε με εντολή από το shell είτε με το κουμπί αποσυμπίεσης του filemanager. Η αντίστροφη διαδικασία γίνεται όταν παίρνεις τα αρχεία από τον server.
#893
Η ειρωνία είναι οτι το μετέφερα συμπιεσμένο και το έκα alla p;anta να πολλές φορες αποσυμπιέση στο root
αλλα πάντα είχα το ίδιο σφάλμα
τελικά ανέβασα το φάκλεο admin ξεχώριστα μέσω Ftp και όλα εγιναν
Τελος καλό όλα καλα

Δεν μπορ'ω να βρώ πως να διρθωσω τον αρχικό τιτλο σε [ΛΥΘΗΚΕ]
αν θέλεις πές μου να το κάνω για να μην φάινετε ανοιχτο και να βοηθησει και αλλους που πιθανόν να έχουν το ίδιο προβλημα

Στα συμβάντα βρήκα κάτι, αλλά δεν ξέρω αν σχετίζε[…]

Νέο Facebook Group OpenCart Hellas

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, θα θέλαμε να σας εν[…]

Ναι , τώρα την εμφανίζει σωστά. Ναι, διέγραψε τις […]

Μακάρι να λύθηκε γιατί είναι όντως θέμα τα email κ[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!