Σελίδα 1 από 1

Upgrade Πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρ 2021, 19:01
από Nikos Kazantzidis
Καλησπέρα στην παρέα!
Εχω ενα προβληματάκι αν μπορεί να βοηθήσει καποιος παρακαλώ.
Εκανα επιτυχή αναβάθμιση απο 2.3.0.2 σε 3.0.2.0 σβηνωντας πρώτα τα system/storage/modification εκτος το index.php (αλλιως δεν προχωρούσε) μολις εγινε μου εβγαλε προβλημα στο admin και δεν μπορούσα να συνεχισω με το sass οποτε απενεργοποίησα το "(//'startup/sass',)" απο το system\config\admin.php. Ολα δουλεύαν κανονικά μόλις ομως κάνω ανανέωση τα mods μου βγαζει παντού λευκή σελίδα και επαναφέρει τους φακέλους που διέγραψα. Σας επισυνάπτω φωτο με τα logs, αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ πολύ!

Εικόνα
https://prntscr.com/10tla7f

Re: Upgrade Πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2021, 2:10
από Alexandra
Καλημέρα,

Σε προηγούμενο θέμα που είχες ανοίξει, είχα μείνει με την εντύπωση ότι θα πάρεις τα δεδομένα export από το παλιό και import σε καθαρή εγκατάσταση νέου OpenCart 3.x, εσύ τελικά έκανες upgrade; Επίσης γιατί πήγες στην 3.0.2.0 και όχι στην τελευταία 3.0.3.7;

Re: Upgrade Πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2021, 13:52
από Nikos Kazantzidis
Ναι αυτο ειχα κανει στην αρχη αλλα δεν τα περνουσε, μαλλον επειδη το sql και τα αρχεια ειναι διαφορετικα απο την εκδοση 2 σε 3. Οταν εκανα για παραδειγμα import το παλιο sql το πρωτο error ηταν οτι το oc_address υπαρχει ηδη οποτε δεν μπροουσε να περασει τα δεδομενα τα παλια. Παω σε αυτη την εκδοση επειδη το θεμα που θελω να εγκαταστησω ειναι συμβατο με αυτη μονο.

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

Re: Upgrade Πρόβλημα

Δημοσιεύτηκε: 24 Μαρ 2021, 14:48
από Alexandra
Οι δομή της βάσης έχει διαφορές μεταξύ των εκδόσεων 2.x και 3.x. Αν χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα εργαλεία import/export που ανέφερα στο αρχικό σου ποστ, δεν θα έχεις πρόβλημα.