Σελίδα 1 από 1

[Λύθηκε] Προϊόντα με επιλογή size

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιαν 2021, 18:36
από NtinaTsif
Καλησπέρα σας,

σε συγκεκριμένα προϊόντα ενός προμηθευτή μας πρέπει να βγαίνει επιλογή size. Το κατάφερα όπως φαίνεται στο screenshot που σας επισυνάπτω αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον Skroutz, συγκεκριμένα αναφέρουν ότι στο xml του καταστήματος θα πρέπει να αναφέρεται αυτή η πληροφορία. Στο xml του προμηθευτή υπάρχει αυτή η πληροφορία αλλά κατά το import δεν υπάρχει στο column mapping αυτή η μεταβλητή ώστε να την ρυθμίσω.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ

Έκδοση Opencart: 3.0.3.2

Re: Προϊόντα με επιλογή size

Δημοσιεύτηκε: 11 Ιαν 2021, 21:45
από Alexandra
Καλησπέρα,

Για οδηγίες πως να αντιστοιχήσεις το πεδίο μεγέθους από XML προμηθευτή με επιλογή μεγέθους στο OpenCart στην επέκταση import που χρησιμοποιείς, επικοινώνησε με τον developer της επέκτασης.

Εφόσον έχουν εισαχθεί οι επιλογές μεγέθους των προϊόντων στο OpenCart, η επέκταση Skroutz XML feed που χρησιμοποιείς θα πρέπει να έχει δυνατότητα να αντιστοιχήσεις την επιλογή μεγέθους με το πεδίο μεγέθους του Skroutz XML.Για οδηγίες πως γίνεται, ρώτησε τον developer που αγόρασες την επέκταση Skroutz XMLfeed. Αν η επέκταση που έχεις δεν υποστηρίζει αυτήν την δυνατότητα εμείς διαθέτουμε επέκταση Skroutz XML feed με δυνατότητα αντιστοίχησης μίας ή/και περισσοτέρων επιλογών μεγέθους.

Re: Προϊόντα με επιλογή size

Δημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2021, 12:49
από NtinaTsif
Καλημέρα σας,

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το hint να δω αν "βγαίνει" αυτή η πληροφορία που θέλω στην επέκταση Skroutz XML feed. Εντέλει δεν ήταν επιλεγμένο να βγαίνει και έτσι όπως το έκανα δηλαδή να αναθέσω στο προϊόν μια επιλογή όπως στο screenshot λειτουργεί κανονικά στον Skroutz .

Το ευχαριστώ είναι λίγο Αλεξάνδρα!