OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν ρυθμίσεις λειτουργίας της εφαρμογής.
Από tednikos
#1006
Δουλεύω σε OC 1.5.6.4 και θέλω να κάνω τα url φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Όταν όμως πάω στις ρυθμίσεις στην καρτέλα διακομιστής και βάζω το Χρήση SEO Διευθύνσεων: Ναι μόλις πάω σε κάποια σελίδα μου βγάζει πως η σελίδα αυτή δεν υπάρχει. Τι πρέπει να κάνω για να μου βγάζει τα url όπως τα έχω βάλει μέσα στις κατηγορίες και τα προϊόντα δηλαδη http://www.todomainmou.gr/kathgoria/proion και φυσικά να μου βγάζει στην αρχική μονο http://www.todomainmou.gr και όχι http://www.todomainmou.gr/index.php?route=common/home.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1008
Έχεις μετονομάσει το αρχείο .htaccess.txt που βρίσκεται στον κεντρικό φάκελο του OpenCart σε .htaccess ;
Από tednikos
#1010
Δεν υπάρχει αρχείο htaccess.txt στον κεντρικό φάκελο, τι πρέπει να κάνω;
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1011
Πάρε το από το αρχείο zip της εγκατάστασης του OpenCart, ανέβασε το στον κεντρικό φάκελο του καταστήματος σου και μετονόμασε το σε .htaccess.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο για συστήματα με διακομιστή Apache ή Nginx + Apache. Σε συστήματα με σκέτο Nginx ή lighttpd χρειάζεται να δημιουργηθούν ειδικά αρχεία ρυθμίσεων κατάλληλα για τον εκάστοτε διακομιστή. Οπότε αν σου έχει στήσει κάποιος άλλος το σύστημα σου, η παράλειψη του .htaccess μπορεί να οφείλεται στο ότι έχεις διαφορετικό διακομιστή που δεν το υποστηρίζει.
Από tednikos
#1017
Κατ΄αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Νοικιάζω έναν σέρβερ στον οποίο μέσα έχω αρκετές σελίδες κυρίως σε Joomla και κάποιε στημένες με CSS. Σε αυτές που είναι σε Joomla έχω μετονομάσει το htaccess.txt σε .htaccess οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο θέμα. Παρόλα αυτά ανέβασα όπως μου είπες το αρχείο και πάλι μόλις το βάζω στις ρυθμίσεις friently URL με πετάιε σε 404 σελίδα. Μήπως χρειάζεται και, ή κάτι άλλο. Το λινκ αν σε βοηθάει είναι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1025
Ναι, άνοιξε το .htaccess και το
Κώδικας: Επιλογή όλων
RewriteBase /
κάνε το
Κώδικας: Επιλογή όλων
RewriteBase /delivery/

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!