OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από el Greco
#1230
Καλησπέρα και πάλι. Χρησιμοποιώ την 1.5.6.4 έκδοση και θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την διαδικασία των test cases στην τράπεζα Πειραιώς. Η τράπεζα μου έχει δημιουργήσει τον δοκιμαστικο λογαριασμό και τώρα μου ζήτησε να εκλπηρώσω τις δοκιμές. Έχω περάσει το extension Piraeus PayCenter Integration (http://www.opencart.com/index.php?route ... ion_id=670). Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πώς ακριβώς να τρέξω τις δοκιμές αφού η τράπεζα δεν μου έχει δώσει και πολυ κατατοπιστικές πληροφορίες.

Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη τράπεζα ή τις γνώσεις να μου δώσει μερικές πληροφορίες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
#1233
Καλησπέρα

Εφόσον έχεις δηλώσει στην τράπεζα τις διευθύνσεις που αναφέρονται στις οδηγίες του extension, τότε μπορείς να εισάγεις στις ρυθμίσεις του extension τα στοιχεία του δοκιμαστικού λογαριασμού που σου έδωσε η τράπεζα και να πραγματοποιήσεις τις δοκιμές σου.
#1234
Καλησπέρα, αυτό είναι το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς να τις πραγματοποιήσω. Θα ήθελα να δώσω μερικές πληροφορίες σχετικα με αυτά που ζητάει η τράπεζα αλλά μπορεί το manual να μην θέλουν να βγεί δημόσια. Να σου στείλω ενα pm αν μπορεσεις να μου ξεδιαλύνεις λίγο το πως λειτουργεί;
#1235
Καλησπέρα,

Στις οδηγίες όλων των μεθόδων πληρωμής υπάρχουν κάποια URL's για την λειτουργία του extension. Αυτές τις διευθύνσεις τις δηλώνεις στην τράπεζα που συνεργάζεσαι για να σου ρυθμίσει τον λογαριασμό εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών. (εννοείται ότι αντικαθιστάς το γενικό domain στις διευθύνεις που υπάρχει ως παράδειγμα με το δικό σου).

Αφού σου ρυθμίσουν τον λογαριασμό, σου δίνουν κάποια στοιχεία (κωδικούς) τα οποία εισάγεις στις ρυθμίσεις του extension. Όταν τα εισάγεις στο extension μπορείς να πραγματοποιήσεις δοκιμαστικές πληρωμές - εφόσον σου είπαν ότι σου έχουν δώσει στοιχεία δοκιμαστικού λογαριασμού και όχι κανονικού.

Έχεις κάνει τα παραπάνω;
#1236
Ναι τα παραπανω έχουν γίνει. Απλά ο τρόπος που ζητάει η τράπεζα να εκτελεστούν οι δοκιμαστικές συναλαγές με μπερδεύει λίγο (με κατι κωδικούς που δίνει για παραδειγμα http://prntscr.com/6h3t74).

Για να γίνουν αυτα πρέπει με ενα δοκιμαστικό λογαριασμό που έχω φτιάξει για το κατάστημα μου να κάνω αγορά κάποιου δοκιμαστικού προϊόντος και να επιλέξω ως μέθοδο πληρωμής Credit card (Piraeus);
#1251
Λύθηκε (έφταιγε η δηλωμένη IP)

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!