OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από d_chatzimanolis
#1458
Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία έκδοση του Opencart 2.0.2.0 είναι πλέον έμπιστη και δεν παρουσιάζει σφάλματα για το στήσιμο ενός νέου e-shop ή αν είναι προτιμότερο να στηθεί προς το παρόν στην προηγούμενη έκδοση 1.5.6.4.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1461
Ακόμα δεν υπάρχει ελληνική μετάφραση για την 2.0.2.0 ... άρα δεν είναι ιδιαιτέρα δοκιμασμένη σε Ελληνικά καταστήματα. Σε γενικές γραμμές πάντως, μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς εκδόσεις 2.x.x για τα καταστήματα που αναπτύσσεις.
Από d_chatzimanolis
#1468
Μετά από σχετική αναζήτηση βρήκα το εξής :

http://www.opencart.com/index.php?route ... art-Hellas

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η ελληνική μετάφραση για 2.χ(v2.0.1.1, v2.0.1.0, v2.0.0.0.) είναι δωρεάν ενώ για την 1.5.6.4 ήταν και παραμένει επί πληρωμή($20.00).
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#1473
Η μετάφραση για 1.5.χ.χ είναι και θα παραμείνει εμπορικό προϊόν για δύο λόγους.

1. Από εκτίμηση σε όσους με στήριξαν και πλήρωσαν την μετάφραση. Δεν θα ήταν σοβαρό ή τίμιο εκ μέρους μου απέναντι σε όσους με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα αγοράζοντας την μετάφραση, ξαφνικά να ξεκινήσω να την δίνω δωρεάν.

2. Η 1.5.χ.χ είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο και περίπλοκο έργο. Περιλαμβάνει extension αυτόματης μετάφρασης αλλά και επαναφοράς της βάσης που ελέγχονται διάφορες παράμετροι πριν προβεί στην μετατροπή (σε σχέση με την έκδοση 2.χ.χ. που αυτό γίνεται με απλή εισαγωγή SQL χωρίς κανένα έλεγχο). Επίσης στην έκδοση 1.5.χ.χ υπάρχει πλήρης μετάφραση του OpenBay που από μόνο του είναι απίστευτα χρονοβόρα και κουραστική εργασία γιατί σε κάθε έκδοση το τροποποιούσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο έλεγχος του απαιτούσε σύνδεση με δοκιμαστικό λογαριασμό που δεν υποστήριζε όλες τις λειτουργίες του κανονικού συστήματος και ενίοτε χρειαζόταν να καταφύγω στο "κληρονομικό χάρισμα" για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο ποιητής...

Αυτά...

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!