OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#1742
Καλησπέρα,

Λογικά αν είχες αυξήσει το max_execution_time, πιστεύω ότι δε θα είχες πρόβλημα. Ένα απλό for loop είναι για τα προϊόντα που λόγω πολλών επαναλήψεων το script χρειάζεται μνήμη και χρόνο για να ολοκληρωθεί. Τα υπόλοιπα κατηγορίες, κατασκευαστές, κλπ δεν επιβαρύνουν πολύ το χρόνο εκτέλεσης.

Το OpenCart έρχεται με ένα έτοιμο php.ini που περιλαμβάνει διάφορες ρυθμίσεις για όλη την εφαρμογή και μέσα σε αυτές τις ρυθμίσεις υπάρχει και η αύξηση του χρόνου εκτέλεσης των php scripts σε 36000 δευτερόλεπτα (ολίγον υπερβολικό).
Δυστυχώς όμως αυτό το ini δεν υποστηρίζεται από όλες τις υπηρεσίες hosting και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να προσθέσουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο ίδιο το script ή στο .htaccess (αν και υπάρχει περίπτωση ούτε από εκεί να μην επιτρέπονται αλλαγές).

Θα μπορούσες λοιπόν να δοκιμάσεις να εισάγεις μόνο στο google_sitemap.php μία εντολή αύξησης του χρόνου εκτέλεσης και να έβλεπες αν λειτουργεί. Προσωπικά πιστεύω ότι θα λειτουργούσε (εφόσον βέβαια έλυνες τα προηγούμενα προβλήματα με τους χαρακτήρες)
Κώδικας: Επιλογή όλων
ini_set('max_execution_time', 36000); 
#1743
Γνωρίζω τη συγκεκριμένη παραμετροποίηση αφού από εκεί αύξησα και το μέγεθος της μνήμης αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου να αυξήσω το max_execution_time. Αυτό που με έκανε να αγοράσω το συγκεκριμένο extension είναι πως κατηγοριοποιεί και κάνει split ανά κάποια προϊόντα το xml ώστε να είναι και πιο εύκολο να διαβάζεται από την Google.

Ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!