OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#602
Καλημέρα και πάλι.

Μόλις πάμε να κάνουμε κοινοποιηση στο facebook την σελίδα μας βγάζει την τελευταία εικόνα που επεξεργαστήκαμε. δλδ αν πάει κάποιος να αγοράσει ένα ζευγάρι γάντια και μετά εγώ πάω να κοινοποιήσω την σελίδα στο fb ή ενα διαφορετικό προϊόν θα μου βγάλει τα γάντια που αγορασε ο τελευταίος πελάτης.

Αν σβήσω τις εικόνες απο το image/cache/data θα φτιάξει;; και αν ναι πως μπορεί αυτό να γίνετε αυτόματα;

Ευχαριστώ.
#609
Ρίξε μία ματιά σε αυτό το άρθρο.
#616
Όταν πάω όμως στο facebook και γράφω http://www.sportsmass.gr δεν μου βγάζει το λογότυπο της σελίδας αλλά πάλι την τελευταία εικόνα. Αγόρασα ένα εργαλείο καθαρισμού αλλά πάλι τα ίδια..
#618
Απο ότι βλέπω τώρα παίρνει την εικόνα απο τα δημοφιλή προϊόντα.
δείτε εδώ
εικόνα1 http://i.imgur.com/bQKCZSu.png
εικόνα 2 http://i.imgur.com/TEdi6kZ.png
#674
Τίποτα ακάμα. Κάνω κοινοποίηση και σε μερικά προϊόντα δεν μου βγάζει καθόλου εικόνα σε άλλα μου εμφανίζει την τελευταία χρησιμοποιούμενη εικόνα πχ αν ανεβάσω εικόνα σε ένα νέο προϊόν μετά αν πάω να κάνω share μου βγάζει αυτή.
Ρώτησα στην υποστήριξη του template και μου είπανε ότι φτάει το opencart.

Καμιά ιδέα;
#731
Καλησπέρα.

Δοκίμασα να κάνω ότι λέει αυτό το άρθρο που μου προτείνατε αλλά πάλι τπτ. Σε μερικά σημεία του άρθρου δεν μου άνοιγε καθόλου την σελίδα μετά από τις αλλαγές που έκανα. Δοκίμασα διάφορα ext αλλά και πάλι τπτ, σε μερικά προϊόντα μου εμφανίζει εικόνα σε άλλα μόνο την περιγραφή σε άλλα μόνο το όνομα και σε άλλα είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ με την εικόνα και την περιγραφή. Απο το templatemonstare μου δώσανε κάποιες οδηγίες μου στείλανε και ένα καινούργιο product.tpl το ανέβασα αλλά και πάλι τπτ. Κάνω μια λίστα τώρα για τα προϊόντα που ΔΕΝ δουλεύει και βλέπω ότι τα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας BIOTECH δεν τα κάνει κοινοποιηση ενω της AMIX τα κάνει. Υπέθεσα ότι μπορεί να φταίει η περιγραφή αλλά όχι. Μετά το επόμενο που κοίταξα είναι το όνομα μήπως και επειδή σε μερικά προϊόντα είχα μεγάλο όνομα, αλλά και πάλι τπτ.


Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ
#732
Καλησπέρα

Αν θες επικοινώνησε με πμ να μου δώσεις στοιχεία του site σου (πρόσβαση στα αρχεία) και του Fb για να το εξετάσουμε περισσότερο.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!