OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#1913
Καλή μας ημέρα :)

http://epiloges.net/index.php?route=common/home

Έχω δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τη Λιανική αλλά θέλω να υλοποιήσω και κάτι με το οποίο να παρακολουθώ και να λειτουργώ και τη Χονδρική μου.

Θα ήθελα να έχω κοινά είδη, πελάτες, προμηθευτές αλλά να έχω την δυνατότητα κάποιο είδος, πελάτης, προηθευτής να μην συμμετέχει στην Λιανική ή στη Χονδρική...

Προφανώς να έχω τη δυνατότητα για διαφορετική τιμή Λιανικής και Χονδρικής.

Επίσης θα ήθελα να έχω ελεγχόμενη πρόσβαση, κωδικός, για την είσοδο στο Χονδρικής.

Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του θέματος;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Καλή μας συνέχεια :)
#1914
Καλημέρα

Αυτό μπορείς να το υλοποιήσεις με τις υπάρχουσες δυνατότητες του OpenCart με εκπτώσεις που θα έχουν ανατεθεί σε ομάδες χονδρικής. Μετά θα λες στους συνεργάτες σου να εγγράφονται ως κανονικοί πελάτες στο κατάστημα και μετά θα τους αναθέτεις στην ομάδα χονδρικής που θέλεις.

Εναλλακτικά μπορείς να δημιουργήσεις και ένα δεύτερο κατάστημα (πχ b2b.epiloges.net) από τις ρυθμίσεις του καταστήματος σου και να το διαμορφώσεις αποκλειστικά για b2b πωλήσεις.
#1915
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :)

Γιατί θα έχω εκπτώσεις για τη Χονδρική;

Στη δεύτερη περίπτωση, ξεχωριστό opencart shop (same opencast installation) τα είδη, οι πελάτες, οι προμηθευτές θα είναι κοινοί ή θα πρέπει να τα ανοίγω - διαχειρίζομαι σε δύο σημεία;
#1923
Καλησπέρα

Η έκπτωση συνήθως πραγματοποιείται βάσει της λιανικής. Υποτίθεται ότι θα έχεις διαμορφώσει την λιανική τιμή χωρίς ΦΠΑ για όλα τα προϊόντα πάνω στην οποία τιμή οι πελάτες χονδρικής θα έχουν κάποιο ποσοστό έκπτωσης ανάλογα την τιμολογιακή σου πολιτική και την ομάδα πελατών που ανήκουν (πχ πελάτες υπερχονδρικής: έκπτωση 30%, πελάτες χονδρικής: έκπτωση 25%, ειδικοί πελάτες: έκπτωση 15%, πελάτες λιανικής: έκπτωση 30% στις περιόδους εκπτώσεων, κλπ).

Ναι, στα πολυκαταστήματα (multistores) η διαχείριση γίνεται κεντρικά από το ίδιο backend, μόνο το frontend διαμορφώνεται ανάλογα με το url.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!