OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από mariaweb
#2213
Καλησπέρα
Εϊμαι σχετικά καινούργια στο opencart και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ένας φίλος μου είχε ένα e-shop σε opencart1.5 δεν ανανέωσε το domain & το hosting γιατί θα δημιουργήσει καινούργιο σε opencart 2.0. Η εταιρεία που είχε δημιουργήσει το προηγούμενο του έδωσε όλα τα αρχεία της σελίδας του. Τώρα εμείς εγκαταστήσαμε σε ένα καινούργιο server το oc 2.0.3.1, πώς μπορούμε τα προϊόντα που ήδη είχε καταχωρήσει να τα πάρουμε από τα αρχεία που μας έδωσε η εταιρεία? Τι είναι προτιμότερο να κάνουμε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
#2218
Καλησπέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart!

- Το 1.5 είναι κάπως γενικό. Τι έκδοση 1.5.χ.χ ακριβώς είναι το κατάστημα; Μπορείς να βρεις την έκδοση αν ανοίξεις το αρχείο index.php σε ένα text editor. Το γράφει πάνω πάνω.
- Σας έδωσαν και backup της βάσης δεδομένων;
- Το παλιό κατάστημα είχε πραγματοποιήσει πωλήσεις; Αν ναι χρειάζεστε να περάσουν και στο νέο κατάστημα οι παραγγελίες και οι εγγεγραμμένοι πελάτες ή μόνο τα προϊόντα;
#2220
Οι πληροφορίες των προϊόντων καταχωρούνται στη βάση. Χωρίς τη βάση έχετε μόνο τις φωτογραφίες τους που βρίσκονται στον φάκελο image/data/
Άβαταρ μέλους
Από htwp
#2222
Αν ήσουν σε εταιρία "σοβαρή" και όχι σε κάποιον γνωστό ή φίλο αποκλείται να μην έχει backup της βάσης ακόμα και αν είναι του μήνα. συνήθως κάθε εβδομάδα για να μην πω κάθε μέρα πέρνεται backup αυτόματα. Οπότε καλό θα ήταν να κάνεις μια ερώτηση, στη θέση σου δεν θα το άφηνα....τουλάχιστον αν πάρεις την database του προηγούμενου μήνα κάτι θα ήταν και αυτό.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!