OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από emiku
#2559
Καλησπέρα σε όλους,

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εντολή "file_get_contents" αλλά μου επιστέρφει την παρακάτω λάθος και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Μπορεί να βοηθήσει κανεις?
Κώδικας: Επιλογή όλων
Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(../../inc/index.html) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/usr11/httpdocs/m/:/tmp/) in /var/www/vhosts/usr11/httpdocs/m/system/modification/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 73Warning: file_get_contents(../../inc/index.html): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/usr11/httpdocs/m/system/modification/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 73 
Από emiku
#2563
Χρησιμοποιώ την έκδοση 2.0.1.1 . Αυτο που θέλω ειναι να εμφανίσω ένα HTML αρχείο στο Header του site. Κατι σαν το iframe.
Άβαταρ μέλους
Από htwp
#2564
Θα δώσω μια λύση αλλά με προσοχή και όταν θα μπορέσει ο admin να απαντήσει θα είναι σίγουρα πιο σίγουρη.

στο αρχείο .htaccess όταν το ανοίξεις λογικά στο τέλος γράφει:
# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none

από
# php_admin_value open_basedir none
βγάλε την δίεση και να γίνει:
php_admin_value open_basedir none

δοκίμασε το και εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#2575
Καλησπέρα,

Εφόσον σου βγάζει αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι στο περιβάλλον του λογαριασμού σου δεν επιτρέπεται παράκαμψη αυτής της εντολής με .htaccess.

Σε κάποια control panels υπάρχει δυνατότητα επιλογής της έκδοσης PHP και τροποποίησης του php.ini. Έλεγξε αν παρέχεται αυτή η δυνατότητα, αλλιώς θα πρέπει να ζητήσεις από την εταιρία hosting να σου το ρυθμίσει. Άνοιξε ένα ticket υποστήριξης, επικόλλησε το σφάλμα που σου βγάζει και ζήτησε τους να απενεργοποιήσουν το open_basedir restriction.
Από emiku
#2590
Ρωτησα στον server και μου απάντησαν ότι για λόγους ασφαλείας δεν υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του open_basedir.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#2603
Καλησπέρα,

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση. Αν δεν έχεις ήδη λύσει το πρόβλημα σου, πες μας πιο αναλυτικά πότε παρουσιάστηκε το πρόβλημα; Εγκατέστησες κάτι;
Από emiku
#2620
Περίπου. Αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να αλλάξω το menu και να βάλω ένα δικό μου. Κατάφερα να το βάλω χρησιμοποιώντας το "file_get_contents" και έδωσα όλο το URL(http://www.mydomain.com/.../.../.../) και το δέχτηκε, αλλά μετά χτύπαγε το css.

Τέλος πάντων, θα τροποποιήσω το ήδη υπάρχον και ο θεός βοηθός. Απλά ήθελα να γλιτώσω λίγο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#2629
Ο τρόπος που προσπαθείς να εισάγεις περιεχόμενο σε αρχείο OC είναι ανορθόδοξος. Θα σου πρότεινα να μελετήσεις το vQmod και να χρησιμοποιήσεις αυτό όποτε χρειάζεσαι να αντικαθιστάς ή να προσθέτεις εμβόλιμο κώδικα.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!