OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Υποστήριξη εμπορικών και δωρεάν επεκτάσεων & θεμάτων (Themes / Templates)
Από konstantinos.ak
#2658
Καλησπέρα,
έχω ένα θεματάκι με το GOF Skroutz extension και τα seo urls. Αν αυτά είναι ενεργοποιημένα από το admin panel τότε το extension παράγει xml με links τα οποία είναι της default μορφής του opencart και όχι της seo μορφής.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω κάπου το core του extension; Ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, που ενδεχόμενα δεν έχω σκεφτεί;

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Από GKASIOS
#2667
Καλημέρα
για αυτό που ζητάτε θα χρειαστεί να προστεθούν νέα sql queries και να αλλάξει ο κώδικάς αρκετά χάνοντας και κάποιες από τις δυνατότητες του χωρίς λόγο. Το extension μας δημιουργεί, βάση των προδιαγραφών του Skroutz, ξεχωριστές εγγραφές για κάθε προϊόν που έχει πέρα του ενός χρώματα χρησιμοποιώντας ένα hack ώστε να οδηγούν στο ίδιο url του ενός προϊόντος. Το Skroutz δεν δέχεται την ύπαρξη του ίδιου url για περισσότερα του ενός προϊόντα οπότε με το hack παρακάμπτουμε τον περιορισμό. Τώρα αν αλλάξει η λογική του extension χάνετε αυτή η δυνατότητα χωρίς να υπάρχουν οφέλη μιας και το seo url αφορούν τους crawler που εκ τον πραγμάτων δεν έχουν πρόσβαση στο xml και δεν αφορά το skroutz που παίρνει τις πληροφορίες του από το xml.
Από konstantinos.ak
#2674
Καλημέρα,
ευχαριστώ για την απάντηση.
Ισχύει ότι δεν χρειάζονται τα seo urls για το xml του skroutz απλά ήθελα να γνωρίζω αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

Keep up the good work!

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!