OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν ρυθμίσεις λειτουργίας της εφαρμογής.
#2651
Καλημέρα στην κοινότητα, ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο λειτουργεί η διαδικασία με τους πόντους ανταμιβής, σε OC 1.5.6.4.
Έχω ενεργοποιημένα στα σύνολα παραγγελίας τους πόντους ανταμοιβής, βάζω στα προϊόντα το αντίστοιχο ποσό πόντων που αντιστοιχούν για την αγορά του, βάζω επίσης σε κάθε προϊόν πόσους πόντους παίρνει ο πελάτης με την αγορά του συγκεκριμένου προιόντος και μου εμφανίζει τους πόντους του στο προϊόν και φυσικά στο καλάθι. Όταν όμως ολοκληρώνω την αγορά και πάω να δω τους πόντους ανταμοιβής στο λογαριασμό μου, μου εμφανίζει "Το σύνολο των πόντων ανταμοιβής σας είναι: 0. Δεν έχετε πόντους ανταμοιβής!".
Για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό μπορείτε να με βοηθήσετε;
#2718
Καλησπέρα έχεις ενεργοποιημένο το Extension->Order Total->Rewards Points ;

Επίσης υπάρχει μια άριστη επεξήγηση από τον Qphoria που θα σου πρότεινα να διαβάσεις εδώ https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=138&t=51161
#2719
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το είχα βρει πως λειτουργεί.
Αυτό που είχα ως απορία ήταν το γεγονός ότι μετά την παραγγελία δεν εμφανιζόταν οι πόντοι στο λογαριασμό του χρήστη. Μετά διαπίστωσα από λίγο ψάξιμο ότι αυτό γίνεται από τον διαχειριστή. Ότι δηλαδή μπορεί να αποδώσει τους πόντους ανταμοιβής μόνο αυτός στον πελάτη όποτε επιθυμεί.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!