OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν ρυθμίσεις λειτουργίας της εφαρμογής.
Από sol
#3100
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου λέγατε αν υπάρχει τρόπος, χωρίς να αρχίσουμε να βάζουμε χέρι στα προγράμματα, στα μεταφορικά και σε μία συγκεκριμένη ζώνη π.χ. Αττική, να υπάρχει χρέωση 3 ευρώ αν η παραγγελία είναι μικρότερη από 15.99 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχών απαντήσεις σας.
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#3108
Εγώ προτείνω το δικό μας που είναι κατά 10$ πιο ακριβό αλλά παρέχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.
Από sol
#3117
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αλλά θα περίμενα και μια διαφορετική απάντηση – λύση που μου είπε ένας πρώην συνεργάτης – εργαζόμενος στις επιχειρήσεις μου.

Π.χ. πάς στην διαχείριση >> παραγγελίες >> σύνολα παραγγελίας >> Χρέωση Μικρής Παραγγελίας , το ενεργοποιείς , το τροποποιείς , βάζεις το ποσόν χωρίς ΦΠΑ και τελείωσες, που και άνευ κόστους είναι και περιέχετε στο βασικό πακέτο του opencart.

Εν ήδη χορηγίας πάντως αγόρασα αυτό που πρότειναν από την "d-w.gr" , γιατί είδα ότι ήταν της opencart, την επόμενη φορά θα προτιμήσω να αγοράσω – στηρίξω Ελληνική λύση πάντως "Opencart-Hellas"
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
#3127
Καλησπέρα, για να λυθεί η παρολίγον παρεξήγηση...

Σου πρότεινα εμπορική λύση γιατί θεωρώ ότι ένα σοβαρό order total extension εκπτώσεων / χρεώσεων είναι σαν ελβετικός σουγιάς και θα σου γλίτωνε χρόνο και φαιά ουσία σε πολλές άλλες μελλοντικές εφαρμογές (πχ χρεώσεις πιστωτικών, κλπ).

Επίσης σε ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση μελλοντικής αγοράς, όμως αν στο μέλλον επιλέξεις να αγοράσεις δικό μου software, παρακαλώ αγόρασε το μόνο αν θεωρήσεις ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, ότι ανταγωνίζεται στα ίσια αντίστοιχες προτάσεις, ότι έχει καλύτερες αξιολογήσεις, σχόλια και πωλήσεις και όχι εν είδει χορηγίας ή υποστήριξης ως κάτι Ελληνικό -γιατί κι εγώ με αυτά τα κριτήρια στο πρότεινα εξ' αρχής. Οι Έλληνες χρήστες του δεν είναι ούτε 5% και όσοι το επέλεξαν το διάλεξαν απευθείας από τον ανταγωνισμό.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!