OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#3145
Καλησπερα δουλεύω πανω σε oc Version 2.1.0.2
και θέλω να βάλω ενα vqmod αλλα οταν το δοκίμασα να το κάνω όλα χάλασαν δεν έμπαινε πουθενά και το ξανα έστισα, τι λάθος γίνετε ποια η διαφορά με το ocmod και το vqmod μπορείς να έχεις ενα μονο απο τα δύο?
δεν εχω καταλάβει ακομα την κανει το ocmod
#3148
Καλησπέρα,

Θεώρησε το ocmod σαν μια ελαφρύτερη έκδοση του vqmod. Διαφέρουν κυρίως στο ότι έχει λιγότερες δυνατότητες αναζήτησης και αντικατάστασης περιεχομένου σε σχέση με το vQmod.

Αν κάποιο template ή extension παρέχει ocmod και vqmod διαλέγεις ένα από τα δύο, κατά προτίμηση το vqmod γιατί έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει προβλήματα. Ενίοτε υπάρχουν περιπτώσεις που αναγκαστικά συνδυάζουμε τροποποιήσεις με ocmod και vqmod γιατί απλά αυτές υπάρχουν διαθέσιμες.

Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι όταν μία σελίδα τροποποίείται ταυτόχρονα από ocmod και vqmod. Σε αυτήν την περιπτωση αφού εγκαταστήσεις το vqmod πρέπει να κάνεις ανανέωση το cache των ocmod από τις τροποποιήσεις.

Aν συνδυάζεις ocmod και vqmod το πρόβλημα σου ενδέχεται να οφείλεται στην τελευταία περίπτωση. Επίσης μπορείς να ελέγξεις τον φάκελο vqmod/logs αν υπάρχουν εγγραφές σφαλμάτων.
#3153
Και τα δύο αξιόπιστα είναι, απλά το ocmod χρειάζεται χειροκίνητη ανανέωση.
Το ocmod ως σύστημα δεν αφαιρείται, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του opencart.
#3158
Οκ αλλά δεν μας αναφέρεις τίποτα σχετικό με το πρόβλημα όπως τι ακριβώς υποτίθεται ότι κάνει το vqmod που εγκατέστησες και αν υπάρχουν εγγραφές σφαλμάτων.

- Πες μας τι κάνει.
- Διέγραψε το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του opencart και το περιεχόμενο του φακέλου vqmod/logs, κάνε ανανέωση τη σελίδα του opencart και πες μας αν υπάρχουν νέες εγγραφές στα παραπάνω.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!