OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#3201
Καλησπέρα,
εδώ και περίπου 1 χρόνο λειτουργεί ένα eshop που έφτιαξα σε opencart.
Όλες οι εικόνες των προϊόντων είναι τοποθετημένες χύμα μέσα στον media manager του opencart. Αυτη τη στιγμη μπορει να εχουμε και 1000 εικονες μεσα. Έτσι λοιπόν όσο τα προϊόντα αυξάνονται τόσο μεγαλώνει και η δυσκολία διαχείρισης των εικόνων. Για παράδειγμα έστω ότι θέλω να αναζητήσω την εικόνα ενος προϊόντος που έβαλα πριν 8 μήνες μέσα... Θα πρεπει να ψαχνω μια μια τις εικονες..
Έχω βρεί plugin για οργάνωση των εικονων σε φακέλους κτλ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξω τη θέση μιας εικόνας χωρίς να χαθεί το path. Πιο απλά αν μετακινήσω μια ή περισσότερες απο τις υπαρχουσες εικονες μεσα σε ενα φακελο που θα φτιαξω χρησιμοποιωντας το plugin που θα παρω δεν θα εμφανιζεται μετα στο eshop στις εικονες του προιοντος γιατι θα εχει αλλαξει το path και κατι τετοιο δεν το ανανεωνει αυτοματα. Υπαρχει περιπτωση να ανανεωνει τη θεση της? Θελω να αλλαξω τη δομη των φακελων και των εικονων και το eshop να μεινει ετσι οπως ειναι.

Ευχαριστω.
#3238
Θα πρέπει να ορίσεις την τοποθεσία των νέων φωτογραφιών.

Κράτα ένα backup τον φάκελο που ήδη έχεις τις φωτογραφίες, δημιούργησε νέους φακέλους στους οποίους θα μεταφέρεις εκεί τις φωτογραφίες σύμφωνα με τα κριτήρια που σε εξυπηρετούν ( π.χ. φάκελος ανά κατασκευαστή, ανά κατηγορία, ή όπως αλλιώς σε βολεύει ) και όρισε τα μετά από κάποιο import csv/xls extension εισάγοντας τις νέες τιμές.

Δεν μπορεί να γίνει ενημέρωση του path των φωτογραφιών αυτόματα, από όσο ξέρω.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!