OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Εδώ μπορείτε να ζητάτε δωρεάν βοήθεια για την ανάπτυξη απλών τροποποιήσεων (Mods) στον κώδικα του Opencart.
Από tednikos
#401
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα και καλό κουράγιο.
Είμαι νέος χρήστης του opencart, με αρκετή εμπειρεία στην κατασκευή σελίδων και σε άλλα cms. Ξεκίνησα τελευταία με το opencart γιατί διαπίστωσα ότι είναι ίσως το ιδανικότερο για ηλεκτρονικό κατάστημα.
Θέλω να δημιουργήσω ένα eshop στο οποίο να δώσω πρόσβαση στο backend σε πολλούς διαφορετικούς χρήστες, οι οποίοι θα έχουν πλήρη πρόσβαση μόνο στα δικά τους προϊόντα και πουθενά αλλού. Το πάλεψα από το User Group δημιουργώντας ένα group με Access Permission & Modify Permission στο catalog/product, αλλά δεν αφήνει τον user να έχει ούτε πρόσβαση στις φωτογραφίες ούτε και σε άλλες δυνατότητες.Επίσης ενώ αφού αποθηκευτεί το προϊόν δεν αφήνει να ξαναμπείς. Προφανώς χρειάζεται κάποια πράγματα περισσότερα και γι΄ αυτό παρακαλώ όποιον έχει διάθεση και γνωρίζει να με βοηθήσει.
Σημειώνω πως δουλεύω με τη έκδοση 1.5.6.4.
#402
Καλησπέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα.
Το πάλεψα από το User Group δημιουργώντας ένα group με Access Permission & Modify Permission στο catalog/product, αλλά δεν αφήνει τον user να έχει ούτε πρόσβαση στις φωτογραφίες ούτε και σε άλλες δυνατότητες.
Για τις φωτογραφίες πρέπει η ομάδα να έχει άδεια πρόσβασης/επεξεργασίας και στο common/filemanager το ίδιο ισχύει και για άλλες δυνατότητες που πρέπει να τσεκάρεις (πχ openbay).
Επίσης ενώ αφού αποθηκευτεί το προϊόν δεν αφήνει να ξαναμπείς. Προφανώς χρειάζεται κάποια πράγματα περισσότερα και γι΄ αυτό παρακαλώ όποιον έχει διάθεση και γνωρίζει να με βοηθήσει.
Αν δεν ποστάρεις κάτι συγκεκριμένο να δω τι έχεις κάνει δεν μπορώ να σου πω έτσι γενικά.
#404
Κατ΄ αρχήν να σε ευχαριστίσω για την άμεση απάντηση.
Το shop αυτή τη στιγμή δεν έχει προϊόντα γιατί πολύ απλά το φτιάχνω και θα αποτελείται από προϊόντα και υπηρεσίες κυρίως πελατών μου. Το link για τη σελίδα είναι αυτό. Αυτό που θέλω είναι να δώσω στο group των συγκεκριμένων χρηστών την πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες που έχει κι ένας admin στα προϊόντα. Ο καθένας φυσικά μόνο στα δικά του για να αποφευχθούν τα προβλήματα.
Τι άλλο θα ήθελες σαν πληροφορία για να μπορέσεις να με συμβουλέψεις;
#405
Ρίξε μία ματιά σε αυτό το extension να δεις αν σε καλύπτει:
http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=5067

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!