OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#6435
Παιδιά καλησπέρα και πάλι,

Χρησιμοποιώ Opencart 3.0.3.2 με Journal 3.0.44.

Το opencart συνεχίζει να με εκπλήσσει με κάποιες συμπεριφορές σε βασικές λειτουργίες ενός eshop και θα ήθελα να μου πείτε αν το έχετε αντιμετωπίσει και εσεις ή είμαι εγώ ο παράξενος. :roll:

Έχω λοιπόν φτιάξει ένα eshop με χαλιά με options τις διαστάσεις των χαλιών όπου όταν αλλάζεις την διάσταση αλλάζει και η τιμή. Καλά ως εδώ!

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλω να βάλω special price σε ένα χαλί όπου θα πουλιέται στη μισή του τιμή. Πάω λοιπόν στο special price και αλλάζω την τιμή (πχ για διάσταση 2.0x2.20 η τιμή ειναι 200 ευρώ και τη βάζω special price στα 100ευρώ). Έλα ομως που οι τιμές των options των άλλων διαστάσεων δεν προσαρμόζονται αυτόματα στο μισό αλλά στην ουσια προσθαφαιρούνται στο special price και τα νούμερα που βγαίνουν είναι τελείως λάθος. Στο special price δε μου δίνει πεδία για να προσαρμόσω ανάλογα και τις τιμές των options των διαστάσεων.

Πραγματικά έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω μια φόρμουλα που θα βαζω το special price και αυτόματα να επηεράζονται οι τιμές των options. Μου φαίνεται παράλογο να μη μου δίνει κάτι τέτοιο το opencart. Στην ουσια με αυτόν τον τρόπο καταργεί την έννοια του option όταν χρησιμοποιείς special price :cry:

Καμιά ιδέα;
#6436
Καλησπέρα,

Υπάρχουν διάφορα extensions που μετατρέπουν τις φιξ τιμές των εκπτώσεων και προσφορών σε ποσοστά. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο να ορίσεις μία φόρμουλα που να σε καλύπτει.
#6437
Καλησπέρα Αλεξάνδρα,

Είδα ότι υπάρχουν extensions για ποσοστά, όμως δεν ξεκαθαρίζουν αν το ποσοστό αυτό προσαρμόζεται και στις τιμές των options. Είναι κάποιο που θα μπορούσες να μου προτείνεις που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;
Alexandra έγραψε:Καλησπέρα,

Υπάρχουν διάφορα extensions που μετατρέπουν τις φιξ τιμές των εκπτώσεων και προσφορών σε ποσοστά. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο να ορίσεις μία φόρμουλα που να σε καλύπτει.
#6439
Κάποια κάνουν, κάνε αναζήτηση στο google opencart option special price και opencart option special percentage και θα βρεις διάφορα. Δεν έχω δοκιμάσει να σου προτείνω κάποιο.

Καλησπέρα στην ομάδα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε O[…]

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!