OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#6965
Καλησπέρα σας.
Φτιάχνω μια desktop εφαρμογή οποία θα τραβάει τις παραγγελίες, προϊόντα , θα αλλάζει το απόθεμα κτλ σε OC e-shop. Και στο μέλλον θα κάνει και import προϊοντων κ.τ.λ.

Ξεκίνησα να το κάνω φτιάχνοντας εξτρά κλήσεις στο API της OC χωρίς να πειράξω τίποτα core. Όλα ξεχωριστά... Και να κάνω χρήση αυτού του API
Απο την άλλη έχω την δυνατότητα να κάνω remote connect στην βάση

Αν και νομίζω η πρώτη λύση μου φαίνεται ποιο ασφαλείς... και καλή εσείς τι θα πρωτείνατε ; Η κάποια άλλη λύση...

Ευχαριστώ.
#6966
Καλησπέρα,

Κι εγώ προτιμώ να γίνεται η επικοινωνία με απομακρυσμένες εφαρμογές είτε μέσω της υφιστάμενης υλοποίησης API ή με προσθήκη services στο υφιστάμενο API αν χρειάζεται κάτι που δεν παρέχεται από το native API ή με custom API όταν δεν υπάρχει έλεγχος στην υλοποίηση της απομακρυσμένης εφαρμογής.

Η απομακρυσμένη σύνδεση στη βάση δεν είναι απαραίτητα κακή υλοποίηση, εφόσον τρέχεις εσύ τα απομακρυσμένα SQL queries και έχεις την ευθύνη της ασφάλειας της διασύνδεσης. Ο συχνότερος λόγος που ενίοτε αποφεύγουμε τέτοιες υλοποιήσεις, είναι σε περιπτώσεις που άλλη εταιρία (πχ η εταιρία που υποστηρίζει το ERP) πραγματοποιεί απομακρυσμένα SQL queries που μπορεί να μην είναι optimized με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα ταχύτητας στο site. Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει καλή συνεργασία και τεχνογνωσία και οι δύο μέθοδοι μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Vqmod and SEARCH NOT FOUND

Καλησπέρα, έχω ένα xml που βγάζει αυτό το λάθος […]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!