OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#7171
Καλημέρα σας,

χρησιμοποιούμε για την αποστολή των παραγγελιών το extension της ACS όπου υπολογίζεται και το κόστος αποστολής. Έως 3 κιλά το κόστος αποστολής είναι 3€ από τα 3 κιλά και επάνω χρεώνει 1€ ανά κιλό.
Πως μπορώ να αλλάξω το ποσό του 1€ ώστε να γίνει 2€ για κάθε επιπλέον κιλό;

Έκδοση Opencart : 3.0.3.2 / Theme: Journal 3

Ευχαριστώ πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NtinaTsif την 06 Απρ 2021, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
#7176
Επειδή δεν χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος την επέκταση που έχεις, είτε ανέφερε μας ακριβώς ποια επέκταση χρησιμοποιείς, δηλαδή με σύνδεσμο και όνομα developer ή ακόμα καλύτερα απευθύνσου στον developer που την έχει γράψει που είναι και ο πιο αρμόδιος για την τεχνική υποστήριξη.
#7181
Καλησπέρα σας,

ναι όντως το παρέλειψα συγνώμη. Το συγκεκριμένο extension υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό στο market και εδώ και λίγους μήνες δεν υπάρχει πουθενά όπως και ο προγραμματιστής του. Αν δεν κάνω λάθος το Nickname του ήταν pow pow pow. Έχω μιλήσει και με άλλους χρήστες όπου χρειάστηκαν υποστήριξη και δεν υπάρχει πουθενά γι' αυτό και απευθύνθηκα εδώ!
#7182
Κατάλαβα, δυστυχώς στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να γίνει κάτι. Εντωμεταξύ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων σε projects που τρέχουν, έχω καθυστερήσει την ανάπτυξη της δικής μας επέκταση για ACS, ίσως κάποιος συνάδελφος που έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο να την ετοιμάσει πιο σύντομα από εμάς. Εναλλακτικά, για πιο άμεση λύση διαθέτω έτοιμη επέκταση για Speedex, αν αυτό θα μπορούσε να σας καλύψει.

Καλησπέρα στην ομάδα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε O[…]

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!