OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#7180
Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με την εγγραφή νέου χρήστη, όταν προσπαθεί να βάλει και στοιχεία τιμολογίου (πρόσθετα πεδία). έκδοση oc. 2.3.0.2 , cosyone theme.
Το πρόβλημα έχει να κάνει με το εξής: όταν ο πελάτης συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της φόρμας κανονικά και πατήσει το κουμπί δεν γίνεται τίποτα. Όταν πατάει απόδειξη λιανικής (που δεν έχει πρόσθετα πεδία) η εγγραφή γίνεται κανονικά.
Υπάρχει κάποια ιδέα;
Ευχαριστώ.
#7184
Καλησπέρα,

Η υλοποίηση είναι με επέκταση ή με προσαρμοσμένα πεδία. Αν είναι το δεύτερο έλεγξε αν έχει δηλωθεί κάτι στο Validation των ρυθμίσεων προσαρμοσμένων πεδίων. Αν είναι οκ εκεί, κάνε μία δοκιμή με default theme. Αν λειτουργήσει, στέλνεις report στον developer.
#7197
Η υλοποίηση έχει γίνει με προσαρμοσμένα πεδία. Έπειτα από δοκιμές βρήκα πως το πρόβλημα σχετίζεται με το "απαιτείται" (required) των προσαρμοσμένων πεδίων, όταν το ξετικάρεις λειτουργεί κανονικά η νέα εγγραφή χρήστη (αντίστοιχα προβλήματα δημιουργούνται και όταν θες να κάνεις επεξεργασία παραγγελίας σε πελάτη τιμολογίου δηλ. με προσαρμοσμένα πεδία, όπου και πάλι θα πρέπει να ξετικάρεις το "απαιτείται").
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι λογικό αυτό και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχεις τικαρισμένο το "απαιτείται" και να λειτουργεί σωστά το "πράγμα".
#7201
Γύρισε το αν θες σε default theme και κάνε μία δοκιμή ώστε να εντοπίσουμε αν είναι πρόβλημα του theme ή γενικό.

Καλησπέρα στην ομάδα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε O[…]

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!