OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Εδώ θα βρείτε εμπορικές επεκτάσεις με υποστήριξη στα Ελληνικά
#7684
Καλησπέρα στην opencart κοινότητα
Έχουμε δημιουργήσει μια εφαρμογή για ηλεκτρονική τιμολόγηση (Timologic) mydata που μπορεί να αντιγράφει παραγγελίες από το opencart.
Το πρόγραμμα αντιγράφει αυτόματα όλα τα στοιχεία της παραγγελία στο Opencart (όνομα πελάτη ,διεύθυνση ,προϊόντα κτλπ) και δημιουργεί ένα παραστατικό με όλα τα επίσημα στοιχεία της εταιρεία σας ακριβός όπως προβλέπετε από το κράτος και το mydata.
Έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε την παραγγελία σας πριν την στείλετε στο mydata η να την εκτυπώσετε.
Το πρόγραμμα εχει 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή και μπορώ να σας βοηθήσω εδώ σε οποιαδήποτε απορία .
Ευχαριστώ !
#7686
Καλησπέρα,

Στην περιγραφή αναφέρεσαι γενικότερα σε παραστατικά. Μπορείς να μας πεις αναλυτικότερα για το θέμα των αποδείξεων και της χρήσης φορολογικού μηχανισμού πως το έχετε υλοποιήσει και τι δυνατότητες υπάρχουν;
#7689
Alexandra έγραψε: 04 Δεκ 2021, 16:08 Καλησπέρα,

Στην περιγραφή αναφέρεσαι γενικότερα σε παραστατικά. Μπορείς να μας πεις αναλυτικότερα για το θέμα των αποδείξεων και της χρήσης φορολογικού μηχανισμού πως το έχετε υλοποιήσει και τι δυνατότητες υπάρχουν;
Για σου Αλεξάνδρα!. το έχουμε υλοποιήσει μέσω ενός extension που αντιγράφει της παραγγελίες από το opencart . Μπορείς να δεις ένα σχετικό βίντεο εδώ .
https://timologic.gr/blog/sindesi-openc ... a-mydata/
Πιστεύουμε μπορεί να βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε για οποιοδήποτε Booking and Reservation extension του opencart επισης μέσα σε λίγη ώρα εάν μας ζητηθεί .
#7690
Καλησπέρα,

Υπάρχουν κάποιοι φορολογικοί ΚΑΔ που μπορούν να εκδώσουν αποδείξεις και να τις ανεβάσουν στο MyData χωρίς φορολογικό μηχανισμό. Εξ όσων γνωρίζω -διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος- οι επιχειρήσεις με φορολογικούς ΚΑΔ που σχετίζονται με πωλήσεις προϊόντων και εμπόριο λιανικής, χρειάζονται φορολογικό μηχανισμό για την έκδοση αποδείξεων και διασύνδεση του φορολογικού μηχανισμού με το MyData. Η ερώτηση στο προηγούμενο ποστ ήταν αν το σύστημα σας υποστηρίζει κάποιον "εικονικό" φορολογικό φορολογικό μηχανισμό που είναι αποδεκτός από το MyData και αν η εν λόγω πλατφόρμα είναι αδειοδοτημένη από την ΑΑΔΕ για την έκδοση και αποστολή αποδείξεων με εικονικό φορολογικό φορολογικό μηχανισμό στο MyData.
#7691
Καλησπέρα Αλεξάνδρα.
Δεν είμαστε παρoχοι Mydata .
Για τα τιμολόγια δεν χρειάζεται να είσαι πάροχος. η ΑΑΔΕ δίνει rest API όπου επιτρέπεται ακόμη και εσύ, εάν έχεις τις γνώσεις να κάνεις την διαβίβαση. Είναι νόμιμο. Επίσης ακόμη και σε πάροχο να πας οι χαρακτηρισμοί που θα ορίσεις είναι δική σου ευθύνη.

Μόνο αποδείξεις λιανικής (εάν κανείς λιανικό εμπόριο) χρειάζεσαι καπια απο τα παρακατο.
1) ταμειακή (κάνει αυτόματα διαβίβαση μέσω Ζ)
2) Φορολογικό μηχανισμό (διαβίβαση αυτόματα μέσω κατασκευαστή ή μέσω rest api)
3) Πάροχος (νέα επιλογή). Μεσάζων που πιστοποιεί την διαδικασία.

Γενικότερα εκδίδεις τα πάντα μέσω MyData Rest API ακόμη και αποδείξη λιανικής αλλά για να θεωρηθεί νόμιμη πρέπει να έχει περάσει μέσα από φορολογικό μηχανισμό. (σχεδιάζουμε στο μέλλον να γίνουμε και πάροχοι)
#7692
Καλησπέρα,

Τώρα κατέστη σαφές. Γι’ αυτό σε ρώτησα εξ αρχής αν υποστηρίζετε φορολογικό μηχανισμό. Αν το κάνετε αυτό, σίγουρα θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημα σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, σκεφτείτε η ε[…]

Έλεγξε αν έχεις πολύ μεγάλα αρχεία εικόνων και αν […]

Κάνε ένα restart τον σερβερ. (βασικα την λειτουργι[…]

Vqmod and SEARCH NOT FOUND

Καλησπέρα, έχω ένα xml που βγάζει αυτό το λάθος […]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!