OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν ρυθμίσεις λειτουργίας της εφαρμογής.
#8534
Καλημέρα, έχω περάσει 3 θέματα Δωροεπιταγών, όπως φαίνεται στην εικόνα.
Όταν επιλέγω την Ελληνική Γλώσσα, όλα δουλεύουν τέλεια. Έχω 4 γλώσσες στο site, Αγγλικά, Βουλγάρικα και Ρουμάνικα. Σε όλες τις γλώσσες εμφανίζονται μια χαρά εκτός από τα αγγλικά, στα οποία μου φέρνει διπλάσιες επιλογές. Επισυνάπτω την φώτο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχω OC 3.0.3.8 και journal 3. Αλλά και στο default theme, πάλι το ίδιο κάνει.

Καμιά Ιδέα?
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
#8536
Δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος, είναι βασική γλώσσα τα ελληνικά. Σου βάζω printscreen. Τα λεκτικά τα παίρνει από το θέμα της Δωροεπιταγής για κάθε γλώσσα (φώτο).
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
#8537
Δεν έχει να κάνει ποια είναι η βασική γλώσσα αφού χρησιμοποιείς και Αγγλικά.
Στην έκδοση που έχεις και στα Αγγλικά υπάρχει το αρχείο που σου αναφέρω, εκεί μάλλον κάτι παίζει
#8538
Λοιπόν, έβαλα σαν default γλώσσα τα Αγγλικά και τότε στα θέματα δωροεπιταγών στο admin μου εμφάνισε διπλάσιες επιλογές από ότι όταν έχω σαν default γλώσσα τα ελληνικά. Είχε δύο φορές το birthday. Στην μια καταχώρηση ήταν περασμένη η μετάφραση σε όλες τις γλώσσες, στην άλλη μόνο τα αγγλικά, γι αυτό εμφανίζε τα διπλάσια μόνο όταν έβαζα αγγλική γλώσσα. Τα έσβησα τα διπλά από εκεί και όλα οκ.. Πάω τώρα να ξαναβάλω default γλώσσα τα ελληνικά και δεν με αφήνει γιατί δεν βρίσκει καμιά επιλογή στην κατάσταση παραγγελίας. Και μπαίνω μέσα στις καταστάσεις παραγγελίας και είναι άδειες, προφανώς γιατί εγώ όταν πέρασα τα αγγλικά, δεν μπήκα να προσθέσω την μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Έχω μπλοκάρει τώρα, τι πρέπει να κάνω??

Αρχικά όταν έκανα την εγκατάσταση, ήταν στα Αγγλικά, ο πελάτης μου λέει, δεν τα θέλω, θέλω μόνο τις άλλες τρεις γλώσσες. Τα απεγκαθιστώ τα αγγλικά και μετά μου λέει τα θέλω, και εγώ απλά πήγα και πρόσθεσα σαν γλώσσα τα αγγλικά, αφού υπήρχε ο φάκελος μέσα στο language, αλλά προφανώς στη βάση δεν έχουν μπει..

Επλίζω να μην σας μπέρδεψα..
#8542
Default γλώσσα ορίζεται στον πίνακα setting στα config_language και πεδία config_admin_language.

Ωστόσο, από όσα έχεις αναφέρει πιο πάνω μάλλον κάτι άλλο χρειάζεσαι. Έχεις αφαιρέσει Αγγλικά, έχουν πιθανώς μείνει καταχωρήσεις περιγραφών προϊόντων, κατηγοριών κλπ ορφανές, μετά εγκατέστησες ξανά Αγγλικά, πήρε νέο ID η γλώσσα και δεν συσχετίζονται οι παλαιοί πίνακες με τη γλώσσα. Δες τι language_id έχουν οι ορφανές καταχωρήσεις προϊόντων στα Αγγλικά στον πίνακα product_description. Μετά δες τι language_id έχει η Αγγλική γλώσσα στον πίνακα language και κάνε το language_id στα Αγγλικά το ίδιο με τα ορφανά. Έλεγξε επίσης αν υπάρχουν διπλοκαταχωρήσεις Αγγλικών από πριν και μετά. Ελπίζω να βοηθήσει αυτό.

Όλα αυτά τα λέμε με επιφύλαξη. Σε κάθε περίπτωση πάρε πρώτα ένα backup της βάσης πριν αρχίσεις και πειράζεις. Ξαναλέω, ΠΑΡΕ BACKUP. Δεν μπορούμε να σου πούμε πολλά από εδώ γιατί δεν έχουμε εικόνα της κατάστασης της βάσης σου.
#8543
Εκ παραδρομής έγραψα πριν Ελληνικά, εννοούσα Αγγλικά, το διόρθωσα.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!