OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
#8680
Καλησπέρα ομάδα
Δουλεύω σε ένα Opencart 3.0.3.9 πελάτη. Ο πελάτης επιθυμεί να δώσουμε τη δυνατότητα να βλέπει κάποιος αφού φυσικά συνδεθεί μόνο τα προϊόντα της κατηγορίας πελάτη στην οποία ανήκει. Δηλαδή ο λιανικής μόνο τα λιανικής και ο χονδρικής μόνο τα χονδρικής και φυσικά και οι δύο τα κοινά προϊόντα που πιθανών θα υπάρχουν, με τις αντίστοιχες της κατηγορίας του τιμές.
Για βοηθήστε με σας παρακαλώ με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό.
#8685
Καλησπέρα,

Απλά επειδή είδα ποιας εταιρίας είναι το extension που χρησιμοποίησες θα ήθελα να επισημάνω οτι το Support είναι άθλιο έως επικίνδυνο!
Αγόρασα το POS της εταιρίας και μου έκαναν ζημία καθώς πείραξαν core files όπως και φακέλους άλλου extension για να κάνουν υποτίθεται προσαρμογή του extension.
To αποτέλεσμα ήταν να μείνει κάτω το κατάστημα για αρκετές ώρες, εβδομάδες ταλαιπωρίας, ζημία άνω των 100€ σε Support (αλλου developer) και τελικά ένα άθλιο POS extension το οποίο υπολειτουργεί γιατι στο τέλος τους εκοψα την πρόσβαση στον Server γιατί έφτιαχναν 1 χάλαγαν 2. Αποζημίωση δεν έδωσαν ποτέ με την δικαιολογία ότι δεν μπορούν να μεταφέρουν ποσά με τραπεζική μεταφορά.
Συνεπώς προσοχή στους Developer των extensions.
#8686
Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζεται πάντα προσοχή.
Στη δική μου περίπτωση δεν πειράζει core files και δούλεψε σωστά πάντως.
Εγώ απλώς ανέφερα το extension σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αφού είδα ότι λειτουργεί σωστά.

Γεια σας. Χρησιμοποιώ το OC 3039 με το Journal και[…]

Πολύ καλά κάνεις και το λες, εννοείτε ότι χρειάζετ[…]

email μέσω SMTP

Καλημέρα, Το έχω δοκιμάσει και με ssl:////mail.m[…]

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!