OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Backup κραταω παντα εννοειται! Την εχω πατησει στο παρελθον και πλεον ειμαι υποχονδριος σε απιστευτο βαθμο με τα backups.

Αυτο με το vqmod το δοκιμασα αλλα δεν φορτωνει η σελιδα, πεταει καποιο σφαλμα.

Ευχαριστω και τους δυο για την μεχρι τωρα υποστηριξη & βοηθεια :)
Αυτό που σου είπε ο Κώστας είναι σωστό, κάνε backup όλο το site και εγκατέστησε το σε ένα offline server. Εκεί άρχισε να αφαιρείς ένα ένα τα vqmods/ocmods μέχρι να εντοπίσεις αυτό που χρειάζεσαι.
Καλησπέρα και πάλι.

Μετά από υπόδειξη του support του Journal και τη δική σας βοήθεια, βρήκα πως φταίει το mega filter plus ( http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=19417 )

Αν και είχα δοκιμάσει να το απενεργοποιήσω μέσα από το interface για κάθε layout στο οποίο ήταν ενεργοποιημένο, δεν άλλαξε κάτι.

Τελικώς το απεγκατέστησα εντελώς και το εγκατέστησα ξανά ( είχε και νεότερο version σε σχέση με αυτό που είχα εγώ ) και μετά από αρκετό σκάλισμα ( για κάποιο λόγο η έκδοση ocmod είναι δυσλειτουργική σε σχέση με την vqmod ) το site δουλεύει μία χαρά.

Με "ζόρισε" να πω την αλήθεια αλλά τελικώς λύθηκε.

Θα επικοινωνήσω και με τον developer του extension ώστε να είναι ενήμερος για την συμπεριφορά αυτή.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τον χρόνο που διαθέσατε.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!