Σελίδα 1 από 1

Eurobank

Δημοσιεύτηκε: 15 Δεκ 2015, 16:14
από panick13
Γεια σας ,
έχω ανεβάσει ένα site στην έκδοση 1.5.5.1 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να συνδέσω μέσω της cardlink πιστωτική κάρτα.
Έχει γίνει η επικοινωνία και έχουν δοθεί κωδικοί από τη Eurobank ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία .
Αν αγοράσω αυτό το extension(http://www.opencart.com/index.php?route ... h=eurobank) είμαι καλυμμένος ή πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα;
Ευχαριστώ.

Re: Eurobank

Δημοσιεύτηκε: 16 Δεκ 2015, 18:11
από htwp
Καλησπέρα,

Γιατί δεν επικοινωνείς με τον Developer? Το συγκεκριμένο που αναφέρεις έχει συμβατότητα με την έκδοση σου και ο Μποτονάκης(Κωνσταντίνος) είμαι σίγουρος ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει αν χρειαστείς βοήθεια. Συνήθως όταν κατεβάζεις ένα extension/module μέσα έχει οδηγίες εγκατάστασης και ενεργοποίησης. Επειδή ο developer είναι Έλληνας θα έχει τις οδηγίες και στα Ελληνικά. Αλλά πίστεψέ με δεν είναι κάτι που δεν θα μπορείς να κάνεις μόνος σου.