Σελίδα 1 από 1

[ΛΥΘΗΚΕ] Πρόβλημα με πληροφορίες Παραγγελίας

Δημοσιεύτηκε: 23 Δεκ 2016, 19:15
από PetrosGR
Καλησπέρα, παρατήρησα οτι όταν ένας πελάτης αγοράση κάτι από το κατάστημα στις πληροφορίες της παραγγελίας στην Διεύθυνση Πληρωμής και Διεύθυνση Αποστολής εμφανίζει τα στοιχεία του καταστήματος αντι του πελάτη. Πως μπορώ να το αλλάξω ?

opencart version: 2.2.0.0
extensions: Πλήρη Ελληνική μετάφραση για το Opencart 2.x.x
ευχαριστώ.

Re: Πρόβλημα με πληροφορίες Παραγγελίας

Δημοσιεύτηκε: 25 Δεκ 2016, 21:34
από htwp
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά,

αν και κατάλαβα τι εννοείς, θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο. Στο διαχειριστικό στις πληροφορίες παρεαγγελίας σου εμφανίζεται μόνο ή και στα email που στέλνει?

Re: Πρόβλημα με πληροφορίες Παραγγελίας

Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκ 2016, 20:08
από PetrosGR
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά, Ναι εμφανίζεται και στο email και στον Admin(μόνο στο τιμολόγιο) αυτή η εικόνα είναι από το email (αυτό είναι το email του πελάτη. έπρεπε να εμφανίζει τα στοιχεία του πελάτη).

Re: Πρόβλημα με πληροφορίες Παραγγελίας

Δημοσιεύτηκε: 26 Δεκ 2016, 20:27
από htwp
έχω την εντύπωση ότι κάτι γίνεται με τα αρχεία μετάφρασης...έχεις δοκιμάσει να ανεβάσεις ξανά τα αρχεία?
θα θελα να ρίξω μια ματιά στο ftp σου , στείλε μου pm με τα στοιχεία για να το δω.

Re: Πρόβλημα με πληροφορίες Παραγγελίας

Δημοσιεύτηκε: 29 Δεκ 2016, 13:54
από htwp
Δεν είχε σχέση με τα αρχεία μετάφρασης αν και διόρθωσα αρκετά bugs που είχαν αναφερθεί και από άλλους στο ξένο forum για την έκδοση 2.2.0.0. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο σημείο
Σύστημα->Τοπική Προσαρμογή->Χώρες και στην Ελλάδα (Προεπιλογή) αφού είχε γίνει επεξεργασία είχες βάλλει στην μορφή διεύθυνσης τα στοιχεία της Διεύθυνσης του καταστήματος με αποτέλεσμα να κάνει αντικατάσταση τα στοιχεία του πελάτη που έκανε την παραγγελία. Το πρόβλημα λύθηκε.