Ευχαριστώ.

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart
Takethis έγραψε:Τον ελληνικό server τον προτιμώ γιατί:Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος στο σκεπτικό σου.
1. Θεωρώ ότι αφού βρίσκεται Ελλάδα θα είναι και πιο γρήγορος. (σε σχέση με ένα ευρωπαϊκό-πάντα σε stp συνθήκες)
2. Αν γίνει η στραβή να μπορώ να πάρω κάποιον να με καταλάβει.
Takethis έγραψε: Θα ήθελα να μου δόσεις μια απάντηση βασισμένος στα προαναφερθέντα μου. TnxΠάτησε στο google "hosting" και επέλεξε ένα στην τύχη γιατί είναι όλα το ίδιο.
Πάτησε στο google "hosting" και επέλεξε ένα στην τύχη γιατί είναι όλα το ίδιο.
Επειδή απ’ότι έχω καταλάβει το ελληνικό forum για oc είναι στην αρχή του, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί στις απαντήσεις. Οι 5 απορίες που θα ποστάρω εδώ μέσα, μπορεί να βοηθήσουν και άλλους νέους χρήστες σαν και εμένα.Στην Ελληνική κοινότητα θέλουμε να είμαστε μία φιλική παρέα χωρίς συμπλέγματα και ανταγωνισμούς και η επικοινωνία μίας φιλικής παρέας γίνεται με αμεσότητα και αυθορμητισμό. Αν είναι να προσέχουμε το κόμμα και την τελεία που βάζουμε σε κάθε απάντηση για να είναι politically correct, καλύτερα να προγραμματίσουμε έτοιμες απαντήσεις κονσέρβα να απαντάνε Bots στα συχνά ερωτήματα.
Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!