OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Καλησπέρα,
Σήμερα παρατήρησα κάτι πολύ σημαντικό στο site που φτιάχνω, να το πω όσο πιο απλά γίνεται:
1)Όταν πατάω το όνομα του site στην μπάρα του URL σε οποιονδήποτε browser (chrome, firefox, saferi κτλ) το site δεν ανοίγει και λέει το εξής:
This webpage is not available
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Ή ότι το site έχει redirection loop.
Μπλοκάρει το router δεν ανοίγει ούτε το admin και πρέπει να το κλείσω να το αφήσω λίγο εκτός πρίζας και μετά πάλι να το βάλω σε λειτουργεία για να συνεχίσω.
2) Όταν μπαίνω στο admin και πατάω να δω το site μέσα από το admin το εμφανίζει κανονικά.
Το site μου είναι το bronzallure.gr
Κατάλαβα λοιπών ότι όταν πατάω στην ανεύρεση του browser το όνομα του site σκέτο bronzallure.gr κάπου το σύστημα μπερδεύεται και δεν το βγάζει, και δείχνει τις ενδείξεις που προανέφερα.
Ενώ όταν το πατάω μέσα από το admin που δίνει την διεύθυνση με ακρίβεια http://www.bronzallure.gr/ τότε το ανοίγει.

Το πρόβλημα είναι ότι οι επισκέπτες δεν θα γράψουν ολοκληρωμένη την διεύθυνση και είναι πολύ λογικό, την λέξη bronzallure.gr θα γράψουν και θα περιμένουν αποτέλεσμα, και δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο site.
Δεν έχω πειράξει τίποτα στο .htaccess αρχείο, το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω το # μπροστά από το php_flag magic_quotes_gpc Off για να κάνω την εγκατάσταση. Έλεγξα και σύγκρινα το αρχείο με το αρχικό της εγκατάστασης αλλά δεν αλλάζει τίποτε άλλο.
Τελικά που είναι το πρόβλημα;

Και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ την έκδοση Opencart 2.0.3.1 και ότι στο CPanel δεν έχω κάνει κανένα redirection.

Σας παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση γιατί το site είναι on air και πρέπει να το λύσω το θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

το .htaccess αρχείο μου:

# 1.To use URL Alias you need to be running apache with mod_rewrite enabled.

# 2. In your opencart directory rename htaccess.txt to .htaccess.

# For any support issues please visit: http://www.opencart.com

Options +FollowSymlinks

# Prevent Directoy listing
Options -Indexes

# Prevent Direct Access to files
<FilesMatch "(?i)((\.tpl|\.ini|\.log|(?<!robots)\.txt))">
Order deny,allow
Deny from all
</FilesMatch>

# SEO URL Settings
RewriteEngine On
# If your opencart installation does not run on the main web folder make sure you folder it does run in ie. / becomes /shop/

RewriteBase /
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=feed/google_base [L]
RewriteRule ^system/download/(.*) /index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

### Additional Settings that may need to be enabled for some servers
### Uncomment the commands by removing the # sign in front of it.
### If you get an "Internal Server Error 500" after enabling any of the following settings, restore the # as this means your host doesn't allow that.

# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off

# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
php_flag magic_quotes_gpc Off

# 3. Set max upload file size. Most hosts will limit this and not allow it to be overridden but you can try
# php_value upload_max_filesize 999M

# 4. set max post size. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value post_max_size 999M

# 5. set max time script can take. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_execution_time 200

# 6. set max time for input to be recieved. Uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_input_time 200

# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none
Αφαίρεσε ότι .htaccess έχεις στο κεντρικό φάκελο του OpenCart και ξαναδοκίμασε.
Αν έχεις εγκατεστημένα vQmods, αφαίρεσε τα προσωρινά από τον φάκελο vqmod/xml
Καλημέρα,
ευχαριστώ για την απάντηση, το αφαίρεσα εντελώς το αρχείο, καθάρισα τα caches από το browser αλλά πάλι μου βγάζει

This webpage has a redirect loop
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Και δεν έχω κανένα redirect πάνω στο site.
Καλησπέρα, ο server σου δίνει σφάλμα 406
Κώδικας: Επιλογή όλων
curl -I http://bronzallure.gr/ 
HTTP/1.1 406 Not Acceptable
Date: Sat, 24 Oct 2015 15:49:55 GMT
Server: Apache
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
Εφόσον λες ότι δεν υπάρχουν τροποποιήσεις στο OpenCart και έχεις αφαιρέσει το .htaccess από τον κεντρικό φάκελο του OpenCart:
- έλεγξε ακόμη ότι στις ρυθμίσεις του OpenCart δεν είναι ενεργοποιημένο το SEO,
- ότι δεν υπάρχουν καταχωρήσεις στο αρχείο σφαλμάτων που να σχετίζονται με το πρόβλημα που μας αναφέρεις,
- αν το πρόβλημα συνέβη αφότου εγκατέστησες κάποιο module /extension δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις,
- αν έχεις ενεργοποιημένο mod_security για το domain του OpenCart δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά να δεις αν λειτουργεί έτσι.
Συγγνώμη που άργησα να σας απαντήσω, είχα κάποια σημαντικά θέματα που έπρεπε να κάνω.
Ναι σας ευχαριστώ πολύ τώρα λειτουργεί χωρίς να λέει κάτι για redirection ή loop, απλά έφταιγε το SEO στις ρυθμίσεις, ήταν ανοιχτό.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας!!!
kinjo έγραψε:το ιδιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ
χρειάζεται νέα λύση
i αναζήτηση για το θέμα αυτό και πήρε την ενημέρωση κώδικα, όπως μπορείτε να δείτε
http://www.deskdecode.com/err_connection_timed_out/
αλλά το θέμα είναι Λοξοτομώ σε θέση να reapir υπολογιστή μου με την εν λόγω λύση και μου σύνδεση στο internet μου dumbed
Έτσι τώρα λοξοτομώ σε θέση να χρησιμοποιούν internet μου
Ξέρει κανείς πού έκανα λάθος
Hello kinjo

Unfortunately your message doesn’t make any sense at all.
Please write again your post in English.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!