OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από nikostopis
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ

καλή χρονιά να έχουμε .
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα :

Έχω εισάγει προιόντα στο oc και απο το δικό μου pc με mozilla τα βλέπω κανονικά .Από chrome δεν βλέπω τίποτα , όυτε προιόντα ,ούτε κατηγορίες αλλά ούτε στην αναζήτηση βρίσκω προιόντα .
Ούτε απο την ίδια ip ,όυτε απο άλλο pc .
Από τις ρυθμίσεις η αναφορά σφαλμάτων είναι ανενεργή ,αλλα δεν εμφανίζει κάποιο error !

Γνωρίζει κανείς τι θα πρεπε να ψάξω ;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Καλημέρα, καλωσόρισες στην Ελληνική κοινότητα OpenCart

Έχεις κάποιο link να δούμε το κατάστημα;
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
- Διέγραψε το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων, μετά επισκέψου το site και δες αν καταγράφονται νέα σφάλματα στο αρχείο, σφαλμάτων.
- Έλεγξε αν είναι εγκατεστημένα και ενεργά τα modules του opencart και αν έχουν ανατεθεί σε διατάξεις.
Από nikostopis
Opencart-Hellas έγραψε:- Διέγραψε το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων, μετά επισκέψου το site και δεν αν καταγράφονται νέα σφάλματα στο αρχείο, σφαλμάτων.
το έκανα αυτό , είχε όντως κάποια errors .
Opencart-Hellas έγραψε:-

- Έλεγξε αν είναι εγκατεστημένα και ενεργά τα modules του opencart και αν έχουν ανατεθεί σε διατάξεις.
δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτο
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
- Ok, τι σφάλματα σου βγάζει;

- Απλά πες μου αν έχεις απεγκαταστήσει τα modules του opencart.

- Πότε εμφανίστηκε το πρόβλημα, δηλαδή έκανες κάτι και εμφανίστηκε ή υπήρχε εξ' αρχής;
Από nikostopis
Καλησπέρα , συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση ,

όλα τα σφάλματα είναι της παρακάτω μορφής :

2016-01-09 15:41:59 - PHP Notice: Undefined index: en in /home/techpoint/domains/techpoint.gr/public_html/shop/index.php on line 188
2016-01-09 15:41:59 - PHP Notice: Undefined index: en in /home/techpoint/domains/techpoint.gr/public_html/shop/index.php on line 189

το παρατήρησα αφού γέμισα το oc με προιόντα . δεν εχω κάνει τίποτα εγκατάσταση εκτός απο τη γλώσσα(ελληνικά)
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Έχεις διαγράψει τα αρχεία της Αγγλικής γλώσσας;
Από nikostopis
έχω διαγράψει πολλές περιττές καταχωρήσεις απο το localization που δεν μου χρειάζονται .

αρχεία με το χέρι δεν έχω διαγράψει .
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Έχεις διαγράψει και την Αγγλική γλώσσα από τη διαχείριση ή απλά την έχεις απενεργοποιήσει;

Έλεγξε αν στις ρυθμίσεις του καταστήματος είναι επιλεγμένα Ελληνικά για διαχείριση και κατάστημα.

Ευχαριστώ πολύ!!

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!