- 17 Ιαν 2016, 19:34
Έχω στήσει local το oc και προσπαθώ να καταλάβω ποιά είναι η διαδικασία σωστής λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Σημειώνω ότι είναι η default εγκατάσταση με περασμένα μόνο τα ελληνικά και συγχωρέστε με αν πιθανόν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά δεν γνωρίζω λογιστικά και κατ' επέκταση ούτε ποιό έγγραφο θεωρείται νόμιμο ή όχι.
Έστω λοιπόν ότι ολοκληρώθηκε η παραγγελία.
Πωλήσεις->Παραγγελίες->εμφάνιση
Εδώ βλέπω ότι υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης τιμολογίου (αν θέλω απόδειξη;) και εκτύπωσης δελτίου αποστολής. Πρέπει να περιέχουν κάτι οι αναφορές για να είναι οι εκτυπώσεις νόμιμες; Δηλαδή, απλά τα εκτυπώνω, το τιμολόγιο ή η απόδειξη πάει στον πελάτη και το δελτίο αποστολής στο courier? Το courier μου δίνει εμένα κάποιο έγγραφο και τι είναι αυτό..;
Στην συνέχεια και χειροκίνητα χαρακτηρίζω την παραγγελία ως απεσταλμένη..
Πότε θα την χαρακτηρίσω ως ολοκληρωμένη..; Πως θα ξέρω ότι ο πελάτης την παρέλαβε..;
Όπως καταλαβαίνεται είναι εντελώς rookie ερωτήσεις.
ευχαριστώ
Έστω λοιπόν ότι ολοκληρώθηκε η παραγγελία.
Πωλήσεις->Παραγγελίες->εμφάνιση
Εδώ βλέπω ότι υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης τιμολογίου (αν θέλω απόδειξη;) και εκτύπωσης δελτίου αποστολής. Πρέπει να περιέχουν κάτι οι αναφορές για να είναι οι εκτυπώσεις νόμιμες; Δηλαδή, απλά τα εκτυπώνω, το τιμολόγιο ή η απόδειξη πάει στον πελάτη και το δελτίο αποστολής στο courier? Το courier μου δίνει εμένα κάποιο έγγραφο και τι είναι αυτό..;
Στην συνέχεια και χειροκίνητα χαρακτηρίζω την παραγγελία ως απεσταλμένη..
Πότε θα την χαρακτηρίσω ως ολοκληρωμένη..; Πως θα ξέρω ότι ο πελάτης την παρέλαβε..;
Όπως καταλαβαίνεται είναι εντελώς rookie ερωτήσεις.
ευχαριστώ