OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από Κώστας
Καλησπέρα σας σήμερα βρήκα αυτό το forum και έχω να πώ μπράβο σας πολύ καλή δουλειά!

Ας περάσω όμως στο θέμα επειδή πολλές εταιρίες σου δημιουργούν πρόβλημα με το θέμα της τιμής που βάζεις στο skroutz ψάχνω ένα Module που να αλλάζει την τιμή του προϊόντος όταν μπαίνεις στο site με την τιμή μετρητοίς ας πούμε πατώντας κάποιο κουμπί. Έχω δεί κάτι παρόμοιο εδώ: http://www.comelectric.gr/ViewShopProdu ... Id=1997515

Εικόνα
Εικόνα

Δωρεάν ή επι πληρωμή δεν με πειράζει αρκεί να είναι αξιόπιστο. Χρησιμοποιώ 2.1.0.1 Opencart
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Καλησπέρα, ευχαριστούμε, να υποθέσω ότι δεν χρειάζεσαι μόνο το popup, αλλά και επιλογή στο checkout μετρητοίς / δόσεις που θα επιλέγει ο πελάτης και θα προσαρμόζεται το σύνολο αναλόγως. Σωστά;
Από Κώστας
Ναι υποθέτω ότι για να είναι ολοκληρωμένο και να μην βασίζεται στην καλή θέληση του πελάτη για την ορθή χρήση του χρειάζεται και αυτό. Έχετε κάτι στα υπόψιν σας;
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Δεν έχω υπόψη μου κάποια έτοιμη λύση . Μάλλον θα χρειαστείς custom ανάπτυξη.

Αν σε καλύπτει να προστίθεται ένα φιξ ποσοστό πχ 5% στην παραγγελία όταν επιλέγονται δόσεις τότε η υλοποίηση είναι πιο εύκολη και πιο οικονομική, αλλιώς αν θέλεις να υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για το κάθε προϊόν με δόσεις τότε η υλοποίηση θα έχει υψηλότερο κόστος.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!