OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από stonekgraff
εδω και δυο εβδομάδες προσπαθώ να βγάλω άκρη με την viva γιατι στα καλά καθούμενα με το που επιλέγω να κάνω συναλλαγή με viva με πετάει στο site της σε λευκή σελίδα με μήνυμα bad request​

μου έχει στείλει απο viva
"Ενδεχομένως να υπάρχει θέμα με την έκδοση OpenSSL που έχει ο server σας.
Δείτε περισσότερα σε αυτό το άρθρο https://goo.gl/mf9HrI
δεδομένο πως μεσα στον κώδικα του extension ο κώδικας υπάρχει, έχω επικοινωνήσει με τον πάροχο και μου είπε πως δεν ειναι θέμα με το ssl, και είναι σίγουρο γιατι, στον ιδιο σερβερ έχω αλλα 20 σαιτ και σε κανένα δεν εχω πρόβλημα...

ειναι απο θέμα viva , που μέχρι σήμερα δεν εχει δώσει λύση.

επίσης μου έχει πει πως μεσα στο σύστημα της εχω βάλει ιδια url για επιτυχημένη και αποτυχημένη συναλλαγή που έτσι πρέπει να ειναι κιόλας αλλα και να ήταν, δεν φτάνουμε σε αυτο το κομμάτι...
Καλησπέρα, ζήτησες τεχνική υποστήριξη από τον developer που αγόρασες το extension?
ναι, εχω ζητήσει , μου είπαν και αυτοί πως ειναι θέμα σερβερ. οχι απο το script γιατι τοσο καιρο δούλευε
αλλα δεν ειναι απο τον σερβερ γιατι οπως ειπα φιλοξενώ και αλλα σαιτ ποιο παλια και ποιο καινούργια και δνε υπάρχει θέμα
Κώδικας: Επιλογή όλων
επίσης μου έχει πει πως μεσα στο σύστημα της εχω βάλει ιδια url για επιτυχημένη και αποτυχημένη συναλλαγή που έτσι πρέπει να ειναι κιόλας αλλα και να ήταν, δεν φτάνουμε σε αυτο το κομμάτι...
Καταρχάς εννοείται ότι δεν έχει σχέση γιατί είναι καθαρά θέμα developer πως θα υλοποιήσει το callback. Κι εγώ χρησιμοποιώ το ίδιο url σε callback σε δικά μου extensions. Οι διαφορετικές landing σελίδες είναι παλαιά φιλοσοφία.

Σε άλλα sites στον ίδιο server η VIVA λειτουργεί αυτήν τη στιγμή κανονικά ή λειτουργούσε παλαιότερα;
Οκ, έλεγξε αν η έκδοση php για το domain είναι η ίδια με αυτήν των άλλων sites που λειτουργεί κανονικά. Αν είναι η ίδια έκδοση, έλεγξε αν υπάρχουν αλλαγές στα php.ini των domains (αν το control panel σου το επιτρέπει αυτό).
Αν όχι, φτιάξε ένα αρχείο phpinfo.php και γράψε μέσα το ακόλουθο και τοποθέτησε το σε ένα domain που λειτουργεί και σε αυτό που δεν λειτουργεί η viva. Επισκέψου το από τον browser σου και συνέκρινε τα αποτελέσματα να δεις αν υπάρχουν διαφορές στις ρυθμίσεις της php των δύο domains :
Κώδικας: Επιλογή όλων
<?php phpinfo();  ?>
εχουν και τα δύο ιδια version php
δεν εχω πρόσβαση σε php ini αλλα έκανα αυτο που είπες
στο root το βάζω αυτο και στα δύο?
γιατι και στα δυο μου βγάζει blank page
ναι στο root, έλεγξε αν έχεις γράψει κάτι λάθος.
Ρώτησε την εταιρία hosting σου πως μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις php ανά domain.
Η εξεύρεση του προβλήματος είναι απλή, δεν είναι δυνατόν να λειτουργούσε κανονικά πριν μερικές μέρες και να σταμάτησε ξαφνικά ενώ παράλληλα όλα τα άλλα domains στον ίδιο λογαριασμό να λειτουργούν κανονικά με VIVA. Ή κάτι άλλαξε στο configuration της php γι αυτό το domain ή κάτι έχεις εγκαταστήσει εσύ στο μεσοδιάστημα που δημιουργεί το πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!