OpenCart-Hellas 

Η Ελληνική κοινότητα υποστήριξης του Opencart

Θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του Opencart.
Από giwrgos06
Καλησπέρα,

Δεν ξέρω μήπως είναι άκυρη η ερώτηση μου αλλά τι συμβαίνει με το opencart.com... Δεν μπορώ να μπω εδώ και μέρες και δεν βρίσκω κανα σχετικό νέο στο google... Θέλω να ψάξω 1-2 extensions και τρωω άκυρο....

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Καλησπέρα,
Σε εμένα λειτουργεί κανονικά το site. Μήπως έχεις στατικό IP που είναι blacklisted;
Αν όχι, δοκίμασε να κλείσεις και να ξανανοίξεις το ρούτερ σου (για να πάρεις άλλο IP).
Από giwrgos06
ΟΚ το ζησα κι αυτό... Απ ότι φαίνεται μέσω ξένων proxy μου δουλεύει... αλλιώς ... άκυρο από κάθε browser...
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Είσαι σε στατικό IP;
Από giwrgos06
Απ΄ότι φαίνεται με restart στο ρουτερ ίσιωσε... :-) Δεν είμαι σε static... τώρα τι έφταιγε δεν κατάλαβα... Ευχαριστώ για την απάντηση... είναι και ή ώρα δυσκολη :-)
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Πήρες άλλο IP.
Από giwrgos06
Αυτό το ξέρω :-) Αλλά για ποιον λόγο μπορεί να μπλόκαραν την προηγούμενη μου ip... :/ Anyway όλα good
Άβαταρ μέλους
Από Alexandra
Δεν νομίζω να ήταν προσωπικό...Το πιθανότερο είναι να ανατέθηκε από τον ISP στο ρούτερ σου κάποια blacklisted IP, συμβαίνει και στους καλύτερους...

Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω την γνώση.

Πριν ζητήσετε βοήθεια στο φόρουμ, παρακαλούμε ελέγξτε αν υπάρχει έτοιμη λύση στο OpenCart Extension Marketplace!