- 11 Ιουν 2017, 20:07
Πόσο εύκολο είναι να φτιάξω μία δική μου page με περιεχόμενο και φωτογραφίες και να την εμφανίσω στο μενού; Από κάποια video tutorials, είδα ότι πρέπει να πειράξω το header.tpl και να την προσθέσω manually. Αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσω και τι γίνεται αν την σελίδα μου την θέλω σε 2 διαφορετικές γλώσσες;
έχω ένα case study και θέλω την γνώμη σας. Έστω ότι ο πελάτης εμπορεύεται αξεσουάρ και ανταλλακτικά για 2 μοντέλα της ιδιας μάρκας πχ toyota για μοντέλα yaris και auris. Και ας υποθέσουμε ότι θα δημιουργηθούν κατηγορίες ψυξη-κλιματισμος και ζαντες-λαστιχα για τα προϊόντα του . Ποιά είναι η σωστή λογική σειρά που θα πρέπει να δημιουργηθούν; Μπορώ να έχω κατηγορία/υποκατηγορία/υπο-υποκατηγορία;
Αναλυτικά σκέφτομαι τα 2 παρακάτω και θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας
Κατασκευαστής->toyota
κατηγορία1->yaris
κατηγορία2->auris
υποκατηγορία1 ->ψυξη-κλιματισμος
υποκατηγορία2 ->ζαντες-λαστιχα
ή θα ήταν καλύτερα
Κατασκευαστής1->yaris
Κατασκευαστής2->auris
κατηγορία1->ψυξη-κλιματισμος
κατηγορία2->ζαντες-λαστιχα
θα μπορούσα να έχω σε dropdown box τους κατασκευαστές τις κατηγορίες και υποκατηγορίες;
ευχαριστώ πολύ
έχω ένα case study και θέλω την γνώμη σας. Έστω ότι ο πελάτης εμπορεύεται αξεσουάρ και ανταλλακτικά για 2 μοντέλα της ιδιας μάρκας πχ toyota για μοντέλα yaris και auris. Και ας υποθέσουμε ότι θα δημιουργηθούν κατηγορίες ψυξη-κλιματισμος και ζαντες-λαστιχα για τα προϊόντα του . Ποιά είναι η σωστή λογική σειρά που θα πρέπει να δημιουργηθούν; Μπορώ να έχω κατηγορία/υποκατηγορία/υπο-υποκατηγορία;
Αναλυτικά σκέφτομαι τα 2 παρακάτω και θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας
Κατασκευαστής->toyota
κατηγορία1->yaris
κατηγορία2->auris
υποκατηγορία1 ->ψυξη-κλιματισμος
υποκατηγορία2 ->ζαντες-λαστιχα
ή θα ήταν καλύτερα
Κατασκευαστής1->yaris
Κατασκευαστής2->auris
κατηγορία1->ψυξη-κλιματισμος
κατηγορία2->ζαντες-λαστιχα
θα μπορούσα να έχω σε dropdown box τους κατασκευαστές τις κατηγορίες και υποκατηγορίες;
ευχαριστώ πολύ